İşte Benim Golf'üm

@yusuf hocam beğenmenize sevindim, sağolun [emoji4]

Sent from my iPad using Tapatalk

@fatihan baskan dijonlari istanbulda nerde boyattin ve maliyeti ne oldu sana? bide bu jantlarin rengi siyah degil gunmetal sanirim dimi?

@erkanz

Elbette emek verilen her şey değerli

Ama sizin bu emeğiniz beni duygulandıracak kadar güzel...

Sizlerin bu emekleri sayesinde var olmaya ve başkalarına da faydalı olmaya devam edeceğiz.

çok ama çok teşekkür ederim.

silvershadow dedi:
@erkanz

Elbette emek verilen her şey değerli

Ama sizin bu emeğiniz beni duygulandıracak kadar güzel...

Sizlerin bu emekleri sayesinde var olmaya ve başkalarına da faydalı olmaya devam edeceğiz.

çok ama çok teşekkür ederim.
@silvershadow Murat Hocam esas ben teşekkür ederim. Sizin ve diğer değerli hocalarımızın sayesinde adı gibi gerçekten bir tutkuya dönüştü bu forum. Ana ilgi alanımız araçlarımız olmasına rağmen inanın ben forumdaki samimiyet, içtenlik ve değerli paylaşımlara kendimi daha fazla kaptırmışım desem sanırım daha doğru telaffuz etmiş olurum durumumu. Çok ama çok sağolun :)

16 Eylül de golf 7 için sipariş verdim.Şuan Türkiyeye  gemiyle gönderilmek üzere limana sevk aşamasındaş,umarım ay sonuna kadar aracıma kavuşurum s=captain

1662_654fa56919cce7b6f4fbb487ac6c889aa65334c5.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kerem

Değerli Kerem Hocam;

Aramıza hoş geldiniz.

Teslim almak için yanıp tutuştuğunuz bu araç, teslim aldıktan sonra  sizi kendisine öyle bir bağlayacak ki ayrılmak istemeyeceksiniz. &:

@silvershadow murat hocam teşekkür ederim.Aracım 1.4 TSI DSG highline ve opsiyonel donanımlar...bundan önceki aracım 98 model clio du.Çok farklı olacağına bende inanıyorum :) tekrardan teşekkürederim.

Kerem dedi:
@silvershadow murat hocam teşekkür ederim.Aracım 1.4 TSI DSG highline ve opsiyonel donanımlar...bundan önceki aracım 98 model clio du.Çok farklı olacağına bende inanıyorum :) tekrardan teşekkürederim.
Hocam foruma hoş geldiniz. Benim eski aracım 2010 clioydu. Özlediğim tek şey az yakması. :) opsiyonlarınız müthiş içim gitti ...

@yusuf hocam çok teşekkürederim  :) clio belki az yakıyordu ama bastımı gitmiyordu.artık performans ve konfor hepsi bir arada olucak İnşallah.Az önce Bursa Doğuş Oto'yu aradım,kasımın son haftası aracı teslim ederiz diyorlar.Tüm araç bekleyenlerin bir an önce araçlarına kavuşmaları dileklerimle ... :)

Forumumuza bir hediye de benden :)

1665_b2ee101f4715278010e8a039a1bd26b6e0a826fa.jpg

@thasan hocam ellerinize sağlık, hemen arşivime kaydediyorum, çok güzel olmuş. Konuyu sıcak tutmak adına yeni fotolar çekmek için telaşa girdim valla [emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk

Yeni "R" ayna kapakları ve spot ışıklarının parıltısıyla Antalya'nın beyaz incisi :)

c0837d67268fed01d18362b6177ef1c3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

theGenius dedi:
Yeni "R" ayna kapakları ve spot ışıklarının parıltısıyla Antalya'nın beyaz incisi :)

c0837d67268fed01d18362b6177ef1c3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Maşallah hocam. Sırada neler var ;)

Geri