Hocam merhaba. Port bagaj olayından memnun musun? Yolda giderken ses falan yapıyor mu? Çok güzel duruyor bu arada.
Merhabalar, ses yapıyor ama o kadar da rahatsız etmiyor bence ama kendisinden çok memnunum acayip bir şekilde eşya taşıyor.Hocam merhaba. Port bagaj olayından memnun musun? Yolda giderken ses falan yapıyor mu? Çok güzel duruyor bu arada.
Sonuçta tavanda kocaman bir kütle var ve ne kadar aerodinamik yapılsa da ses yapıyor ama 110 120 gibi hızlarla giderken müzik de açmışsanız rahatsız olmuyorsunuz. Thule İstanbul ana bayisi Sinerji Grup ile iletişime geçerseniz ürünlerin fiyatı hakkında yardımcı olurlar ancak Thule'nin ürünleri euro ile satılıyor biraz tuzlu gelebilir Benim bagajım Thule Ocean 100, ara barlar da square bar olarak geçen kare tip barlardan yani Thule'den alabileceğiniz en ucuz ürünler. Her aracın bağlantısı farklı yani araca bağlanan kısım araca özel üretiliyor.@DuzboruDownpipe hocam teşekkürler. Ses yapıyor derken biraz daha açabilir misiniz? Birde ürünün sizde sipariş kodu falan mevcut mu, nasıl aldınız? Universal bir ürün mü yoksa araca özel mi?
Hocam teşekkür ederim. Biraz yurtdışı fiyatlarını da araştırdım sanki daha ucuza geliyor gibi. Aracı seneye yaza kadar satmazsam bu ekipmanlar gerekecek gibi. Zaten şu kurlarda almak mantıklı değil.Sonuçta tavanda kocaman bir kütle var ve ne kadar aerodinamik yapılsa da ses yapıyor ama 110 120 gibi hızlarla giderken müzik de açmışsanız rahatsız olmuyorsunuz. Thule İstanbul ana bayisi Sinerji Grup ile iletişime geçerseniz ürünlerin fiyatı hakkında yardımcı olurlar ancak Thule'nin ürünleri euro ile satılıyor biraz tuzlu gelebilir Benim bagajım Thule Ocean 100, ara barlar da square bar olarak geçen kare tip barlardan yani Thule'den alabileceğiniz en ucuz ürünler. Her aracın bağlantısı farklı yani araca bağlanan kısım araca özel üretiliyor.
Ustad sen evde uzaktan kumandayi da poşetleyip kullanirsin
Abi tatile gitmeden önce araçları kamufle etmiştik. Çünkü binanın tepesinde martı yuvası var. Sağolsunlar pisleyince asitli dışkıları boyaya zarar veriyor.Ustad sen evde uzaktan kumandayi da poşetleyip kullanirsin