İşte Benim Golf'üm

@anilyucee Bu araçlar neden yamuk gözüküyor? Yine İphone çekimi sanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Recep Gül Anladım. Ancak böyle yamuk görüntü hoşlarına mı gidiyr da çekiyorlar acaba.
Araçların şaftı kaymış gibi.

@Terms Normal bir şekilde çekilmiş geniş açılı fotoğraflar güzel oluyor fakat evet bu fotoğraf pek estetik durmamış.  2 aracı bir kareye sığdırmaya çalışmış arkadaş sanırım. 

Ieoyuo.jpg

Kendisi Golf'e kardeş olarak geldi, 1997 model sx ie :)

[mention=1476]anilyucee[/mention] Bu araçlar neden yamuk gözüküyor? Yine İphone çekimi sanırım.
[mention=6677]Recep Gül[/mention] Anladım. Ancak böyle yamuk görüntü hoşlarına mı gidiyr da çekiyorlar acaba.
Araçların şaftı kaymış gibi.
Hocam fotoğraf geniş açıdan dolayı öyle duruyor
Malesef alan dar olunca iki aracı kadraja sığdırmak için bu modda çekim yapmak zorunda kaldım [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[mention=1476]anilyucee[/mention] hocam yakalandınız [emoji4]
/monthly_2020_11/Screenshot_2020-11-06-14-56-27-775_com.instagram.android.thumb.jpg.40e30ec594477bcd4d675a8cc0b024ef.jpg
aced7a268366a4b0e38cb7261e5f7433.jpg

Geri geri gelirken yamulttuk egzosu değiştirmişken ikisinide parlak yaptım hemen çekmişler [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Terms araçların şaftının kaydığı falan yok siz niye bunu bu kadar dert ettiniz onu anlamadım.Profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşmıyoruz çeken arkadaş o an o şekilde çekmiş samimi ortamımızdan da burada paylaşmış.Bu kadar büyütülecek bir konu yok ortada??

@driver_can Neden üzerinize alındınız anlamadım?
Şaftı kaydığı için yazmadım zaten. Burası otomobil forumu olduğundan ve iphone ile çekilen daha önceki fotolarda yamuktu onu belrttim.

Görselde siz araçları nrmal mi görüyorsunuz Can hocam?

@Terms araçlardan biri benim aracım ondan üzerime alınmış olabilirim? normal görmüyor olsamda rahatsız etmiyor beni bunun için şaftı kaymış gibi diye eleştirmem arkadaş ortamımda sohbet etmiyorum sonuçta herkese açık bi platformda yazıyoruz.

@Terms konu başlığını gereksiz yere daha fazla meşgul etmemek için son kez yazıyorum.Hitap şeklinizden dolayı belirtmedim bu cümleyi o konuda problem yok zaten Şaftı kaymış  gibi hoşlarına mı gidiyor dediğiniz için belirttim.

Geri
Üst Alt