Yok abi uno, yaklaşık 2 ay önce aldım 3 şoför tek golf yetersiz geliyordu. Gayet memnunum kendisinden.@DuzboruDownpipe tipo değilmi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok abi uno, yaklaşık 2 ay önce aldım 3 şoför tek golf yetersiz geliyordu. Gayet memnunum kendisinden.@DuzboruDownpipe tipo değilmi
Uno'ya 2jz motor + arka koltuk iptali + roll cage retrofiti bekliyoruz.
Valla üstündeki 1.4 ie bile yeterli, 72 bg 850 kilogram arabaUno'ya 2jz motor + arka koltuk iptali + roll cage retrofiti bekliyoruz.:sofor:
Ooo uno severiz hayırlı olsun . Yakın arkadaşımda vardı . Bol vakit geçirdik unoyla plakası cnp idi belki biliyorsundur .
SEDICIVALVOLE@DuzboruDownpipe hayırlı olsun temiz görüntüsü var ben tipo seviyorumbir ilanım var takip ettiğim altın kuru gibi sürekli çıkıyor
![]()
Teşekkür ederim, valla bilmiyorum sizin unoyu ama genel olarak güzel araba, beklenenden daha rafineOoo uno severiz hayırlı olsun . Yakın arkadaşımda vardı . Bol vakit geçirdik unoyla plakası cnp idi belki biliyorsundur .
Sedicivalvole olmasa da zamanında 2.0 8v tempramız vardı, yatak sarmıştı yaptırıp satmıştıkSEDICIVALVOLE![]()
UstadimBoncuk boncuk terledik.
/monthly_2020_12/DDB94FB5-E3DA-4396-8CD0-A1C37F53FDC4.thumb.jpeg.2d40957aaaa129165f5bfe6e2ed0d058.jpeg