Yok abi uno, yaklaşık 2 ay önce aldım 3 şoför tek golf yetersiz geliyordu. Gayet memnunum kendisinden.@DuzboruDownpipe tipo değilmi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok abi uno, yaklaşık 2 ay önce aldım 3 şoför tek golf yetersiz geliyordu. Gayet memnunum kendisinden.@DuzboruDownpipe tipo değilmi
Uno'ya 2jz motor + arka koltuk iptali + roll cage retrofiti bekliyoruz. :sofor:
Valla üstündeki 1.4 ie bile yeterli, 72 bg 850 kilogram arabaUno'ya 2jz motor + arka koltuk iptali + roll cage retrofiti bekliyoruz. :sofor:
Ooo uno severiz hayırlı olsun . Yakın arkadaşımda vardı . Bol vakit geçirdik unoyla plakası cnp idi belki biliyorsundur .
SEDICIVALVOLE@DuzboruDownpipe hayırlı olsun temiz görüntüsü var ben tipo seviyorum bir ilanım var takip ettiğim altın kuru gibi sürekli çıkıyor
Teşekkür ederim, valla bilmiyorum sizin unoyu ama genel olarak güzel araba, beklenenden daha rafineOoo uno severiz hayırlı olsun . Yakın arkadaşımda vardı . Bol vakit geçirdik unoyla plakası cnp idi belki biliyorsundur .
Sedicivalvole olmasa da zamanında 2.0 8v tempramız vardı, yatak sarmıştı yaptırıp satmıştıkSEDICIVALVOLE
UstadimBoncuk boncuk terledik.
/monthly_2020_12/DDB94FB5-E3DA-4396-8CD0-A1C37F53FDC4.thumb.jpeg.2d40957aaaa129165f5bfe6e2ed0d058.jpeg