İşte Benim Golf'üm

[mention=11839]HONEY[/mention] var abi gel bekleriz [emoji4]
Baktim cok trafik var yoksa ziplardim

Keyifli muhabbetler

İkramlar ve muhabbetiniz için teşekkür ederim abi.
Tanıştığıma memnun oldum, bir dahaki sefere haberleşip birkaç kişi buluşuruz inşallah. 
misafirim olduğun için mutlu oldum kardeşim,her zaman beklerim sayıca daha da büyüyerek.[emoji120]

@Terms Çok güzel yıkıyoruz parlatıyoruz daha akşamına kalmadan durduğu park yerinde kirleniyor araç, üzerini direkt toz tabakası kaplıyor. Arabanın yanındaydım akşam üstü 1 saat kadar içini silip temizleyeyim dedim eve geldiğimden beri daha yeni yeni rahat nefes alabiliyorum öyle bi değişik oldu bu ara.

Şehrin merkezinde miyiz şantiyede miyiz belli değil yanımızdaki bina bitti şükür diyoruz öbür yandan temel kazmaya başlıyorlar.

Artık bende kriz noktasına geldi bu iş kapalı otopark gördükçe çikolata isteyen çocuklar gibi özene özene bakar oldum. :lol:

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yer_ucagi_34 Malesef Adana da aynı sadece birgün temiz kalıyor.

En son 4-5 sene önce gittiğimde Malatyanın yollar tertemiz di Ömer bey. Sadece su deposunun yolu iyi değildi. Ama dönüşte yolda mola süperdi.

@Terms Öncesinde gerçekten dediğiniz gibi temizdi fakat son 1-1.5 senedir temizlik olsun yol kalitesi olsun çok kötü hale geldi abartısız yolda giderken tozdan cam açmıyorum. Çevreyolunu hatırlarsınız şehrin tam ortasından geçen yol, bugün ilerlerken arabalar geçtikçe resmen toz bulutu oluştuğuna gözümle şahit oldum. Yarı Hatay'lı sayılırım, gidip geldikçe Antakya'nın yollarından yakınırdım çok kötü her taraf çakır çukur diye bizim de pek geri kalır yanımız kalmadı son dönemde.

@furkanmk7 Hayırdır inş.
Hasta değilsiniz umarım.

Geri
Üst Alt