@frknyldrm hadi inşallah iyi çıkar, yalnız sadece test sonucuna bakmayın, bir de antikor testi yaptırın derim. antikor ürettiyseniz sizin için iyidir ama yine de çok dikkatli olmanız gerekiyor, taşıyıcı oluyorsunuz.
İlla samsun a gelip çizdireceksinGünlerdir çamur yağıyordu sonunda bitti [emoji4]
/monthly_2021_04/CD47AFFE-71BD-4922-BF1F-BA779D9B244A.thumb.jpeg.230196be54541984d3d157437269f9f7.jpeg
Geçmiş olsun hocam, geçmiştir inşallah yeni görüyorum hakkınızı helal edin.Abi pek hazzetmedim kendisinden, vicdansızın teki. Sıkılır çok kalmaz diye muhabbet etmiyorum.
Teşekkürler abi, sağ olun.
Teşekkürler Serdar Abi, sağ olun.
Sağ olasın Ahmet hocam, varsa helal olsun yahu ne demek.Geçmiş olsun hocam, geçmiştir inşallah yeni görüyorum hakkınızı helal edin.
Rapor işi de problem olabilir abi, o yüzden gün kaybı olmaması adına pazar günü şansımı tekrar deneyeceğim.@frknyldrm Furkan hocam tekrar geçmiş olsun.
Genelde 2 testin arası 5 günden fazla ise 2. negatif çıkıyor diye duymuştum.
Allah şifa versin hocam.Sağ olasın Ahmet hocam, varsa helal olsun yahu ne demek.
İşbaşı yapmadan önce test oldum bugün, maalesef hala pozitif. Negatife dönene kadar evdeyim.
Pazar günü bir daha test olacağım, bakalım