- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
Hocam arkadaş o kadar gamsız ki araç orada 3 saat durdu.@tuncer_2632 hocam iyi ki plakayı gizlemişsiniz
Yoksa hatalı park diye bildiriyordum
Hocam arkadaş o kadar gamsız ki araç orada 3 saat durdu.@tuncer_2632 hocam iyi ki plakayı gizlemişsiniz
Yoksa hatalı park diye bildiriyordum
Selamlar, bu araçtaki 18" Jant modeli nedir? mallory gibi?
Merhaba, 19" Mallory hocam.Selamlar, bu araçtaki 18" Jant modeli nedir? mallory gibi?
19" orijinal mı hocam, ben sadece orijinalinde 18" olarak biliyordum.Merhaba, 19" Mallory hocam.
Benim jantım replika fakat orijinal olarak 18"-19"-20"-21" var.19" orijinal mı hocam, ben sadece orijinalinde 18" olarak biliyordum.
Sadece jant olarak pek hoş durmuyor ama araç üzerinde bir başka duruyor. Güle güle kullanınBenim jantım replika fakat orijinal olarak 18"-19"-20"-21" var.
Teşekkürler, ben de araç üzerinde güzel bulduğum için jantçının vitrininde izlemektense takmayı tercih ettim.Sadece jant olarak pek hoş durmuyor ama araç üzerinde bir başka duruyor. Güle güle kullanın
18 Orijinal var bi tane, alsam mı diyorum.....Teşekkürler, ben de araç üzerinde güzel bulduğum için jantçının vitrininde izlemektense takmayı tercih ettim.
Fiyatı ve durumu iyi ise alın hocam, güzel bir jant.18 Orijinal var bi tane, alsam mı diyorum.....
Jantın durumu çok iyi, fiyatta fena değil.Fiyatı ve durumu iyi ise alın hocam, güzel bir jant.
Maşallah hocam sizin yaylar ne marka kaç cm ve ya press mi varBizim otoparklar hep dolu sayın moderatör bey. Ama sizin için bir haftasonu fotosu ayarladım, çok görünmeyenlerde bugün Ekli dosyayı görüntüle 51677
Ekli dosyayı görüntüle 51678
Yay değil hocam Vogtland coilover var bende tam set.Maşallah hocam sizin yaylar ne marka kaç cm ve ya press mi var