Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@EMRAH ATTS Teşekkürler hocam hoşuma giden yerde durup çekiyorum ya, yola gidiyoruz evet gideceğimiz yer önemli ancak yol da bir o kadar önemli benim için , içimde kalmasın dedim tünelde bile durdum düşünün yani
@EMRAH ATTS Abi sorma o olay karışık biraz. Orijinalinde yerde su lekesi vardı, arkadaş da stüdyoda çalışıyor. Su lekelerini silmesini rica ettim bu şekle getirmiş fotoğrafı hevesle severek yapıyor işini vallahi
@yusuf Paylaş hocam , olur mu öyle şey beni memnun edersiniz
merhabalar eski aracım 2005 model 7000 km de almıştım 8 yıl kahrımı çekti 80.000 de sattım 1 şubatta kazasız boyasız tertemiz bir araçtı beni hiç üzmedi tek sorunu primeline olmasıydı.
Primeline da bir daha boş araba almayacağım demiştim,çok düşünerek yine golfte devam ettim.Pazartesi teslim alacağım Allah izin verirse depoda gördüm aracı orda çektiğim fotoyu paylaşayım 1.6 tdi dsg highline cam tavan harici opsiyonu yok hazır aracı aldım 3 haftalık bir süreç pazartesi bitiyor.İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun herkese kazasız belasız sürüşler.