Muhteşem bir açı yakalamişsiniz. Sanki golf değil prototip bir proje.
Muhteşem bir açı yakalamişsiniz. Sanki golf değil prototip bir proje.
Hayırdır Serdar abi satıyor musun?
Hafta sonu büyük ihtimal ilana gireceğim güzel kardeşimHayırdır Serdar abi satıyor musun?
Abi yanlış anlamazsan forumdaki samimi ortama istinaden soruyorum benim çok istediğim Bi makineydi showroomda görüp beğendim o bütçeye çıkmadım ozaman almadım aracı.Sonra tungsten kısmet oldu onu satın aldım.Sende tungsten satıp bunu aldın kısa sürede satman herhangi bir memnuniyetsizlik yüzüne mi?Yoksa daha büyük araç vardı aklında sanırım Passat gibi bunun yüzüne mi?Hatta takas edelim falan diye şakalaşmıştık seninleHafta sonu büyük ihtimal ilana gireceğim güzel kardeşim
Abi yanlış anlamazsan forumdaki samimi ortama istinaden soruyorum benim çok istediğim Bi makineydi showroomda görüp beğendim o bütçeye çıkmadım ozaman almadım aracı.Sonra tungsten kısmet oldu onu satın aldım.Sende tungsten satıp bunu aldın kısa sürede satman herhangi bir memnuniyetsizlik yüzüne mi?Yoksa daha büyük araç vardı aklında sanırım Passat gibi bunun yüzüne mi?Hatta takas edelim falan diye şakalaşmıştık seninle![]()
Yok biraderim. Bugün yarın ilan gireceğim. Muhtemelen fazla uzun sürmeyecek birlikteliğimiz.@Negatiwe Satıldı mı Abi?
Plakayı görmesem Avrupa forumlarından bir poz olduğunu iddia edebilirdim...