@sidarta ben aracı görmeden sadece telefonuma atılan fotoğraflarla aldım benim gibi alan varmıdır bilmiyorum
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
bu ikinci golf aracım ilk aracıma kaput koruma yaptırmadığıma pişman olmuştum eve getirdiğim gün ön kaput ucuna motor düşmüştü ve iki gün sonrada parkta başka arcın sürtmesinden dolayı tamponda boya kalkması olmuştu
ikinci aldığım araba için de st araç için bir kampanyası olduğunu söyledi ön kaput komple ön tampon yan aynalar kapı içleri arka tampon ön iki çamurluk kapı kenarları (çarpmalara karşı korumak için ) ve ön camlara film çekildi 1800 tl nasıl yapıldığını yine görmedim ama aracı almaya geldiğimde beğenmezsem söktürür ve parasını vermem diye tehdit ettim desem yeridir ama sağolsun çok anlayışlı garanti ediyorum beğeneceksiniz dedi ki ve öyle oldu şimdi çok memnunum tavsiye ederim
gizli özelliklerin beğendiklerimin bir kaçını amasya da oturan Eren kardeşim
@fcsrn sağolsun yardımcı oldu hatta elindeki kablo bizim 2016 modellere uyumsuz olduğundan yeni bir kablo alarak yardımlarını esirgemedi aklıma gelenlerin bir kaçını paylaşayım
1-amerikan parklar
2-sunroof un kumandadan tamamen açılması
3-aracı kumanda ile açıp kapatırken kornanın hafif çalması
4-ani frenlemede dörtlü flaşörlerin yanması
5-eve geliş "Coming Home" özelliğini otomatik yaptık
6-ek yakıt ne kadar lt mazot yada benzin alacağını göstermesi
7-yağmurda açık kalan camların kapanması sunroof dahil
8-sellektör yapınca sislerin de yanıp sönmesi ( çok güzel bir özellik )
9-gündüz sellektör yapınca gündüz farlarında yanıp sönmesi ( çakarlı farlar gibi duruyor ) güzel
10-klima auto konumundayken klima şiddetini göstermesi
Boya koruma yaptırmadım ama aracı kendim yıkama özürlüsü bir insanım kendim yıkarken güzel yıkayamazsam gider oto yıkamacıda tekrar yıkatırım onun için kendim yıkama taraftarı değilim
Ekli dosyayı görüntüle 8685
amasya da sonax bayisi var sürekli orada yıkatıyorum bir ürün tavsiye ettiler ve gayet memnunum
Ekli dosyayı görüntüle 8679
Uygulaması araç yıkandıktan ve kuralandıktan sonra uygulanıyor fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 35 tl olması lazım fiyatı yüksek gibi gelmesin çok az sürülerek uygulanıyor bir sene gider tahminim ve her 3 yıkamadan sonra ücretsiz kendileri uyguluyor araca hem parlaklık hem kayganlık hemde su tutmama gibi özelliklere sahip bir nevi boya koruma gibi tabi onun yerini tutmaz ama ucuz fiyatı ve yaptıkları yalnız kaplama olan yerlere uygulanmıyor
yine sonax ta buz çözücü sprey kullanıyorum sabahları donmuş camlara sıkıp 30 saniye bekledikten sonra silecekleri çalıştırıp temizliyorum tekrar donma yapmıyor gayet memnunum fiyatıda 17 tl bu üründe iki kış yeter herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 8680
buda benim aracım deyip konuyu kapatayım biraz fazla yazdım kusuruma bakmayın inşallah sıkmamışımdır
Ekli dosyayı görüntüle 8684Ekli dosyayı görüntüle 8681Ekli dosyayı görüntüle 8682Ekli dosyayı görüntüle 8683