Serdar Hocam bugün gittik randevu aldık bakalım 24 şubat için. Orada yineledim kaliteli işçilik beklentimi şayet üstünkörü yapılacaksa şimdi vazgeçelim iki tarafında başı ağrımasın diye:Ender hocam rötuş boyası ve pasta ile kendiniz bile halledebilirsiniz.
aynen. bende öyle yaptım. boyatmaya gerek bile yok. tamponda çizikler çoğalınca o zaman komple tamponu boyatırsınız. daha güzel olur.Ender hocam rötuş boyası ve pasta ile kendiniz bile halledebilirsiniz.
Ankara autoking bu konuda kötü hocam.[mention=208]Ender[/mention] Gerçekten güzel işlem çıkartmışlar Tebrik etmek lazım, Benim gözümdeki algıları da değişti diyebilirim. Geçenlerde bende ufak düzeltmeler için uğrayacaktım Sizin paylaşımlarınızı bekliyordum. Bakalım Ankara AutoKing bu konuda nasıl.
Değerli yorumun için Teşekkürler Ahmet hocam, O zaman yine kendi ustalarımızın yolunu tutacağızAnkara autoking bu konuda kötü hocam.
Arkadaşımızın arabasında tamponu hafif çizikten dolayı kenarını boyayacaklardı.
Sonra renk tutsun diye komple boyadılar.
Ve yaparken bagaj kapağı altında tornavida izleri çizikler vardı. Düzeltiriz dediler de o işçiliği görüp kaybedilen vakti görünce.
Çok soğuduk.