İç tarafında VW logosu, üretici firma adı ve parça numarası olur.@yusuf Merhabalar. Orjinal jant nereden alabilirim. 18 Durban arıyorum nasıl anlarım. Bunların bir markası oluyor mu. Neredeyse hiçbir bilgim yok. Mesela Oem falan nedir markamıdır. Kısaca bir bilgilendirme yaparmısınız size zahmet.
@havzan OEM mi yazar iç kısımda ?İç tarafında VW logosu, üretici firma adı ve parça numarası olur.
OEM ise orijinal ekipman üreticisi anlamına gelir.
OEM demek orijinal VW’e ait mal ve o malı VW’e üreten demektir. Mesela bazı Durban’da CMS yazar, Dijon’da Ronal yazar.@havzan OEM mi yazar iç kısımda ?
Biraz saçma sorular olacak belki ama kusura bakmayın hiç bilmiyorum. Yani başka birşeyde yazabilir mi mesela Oem marka mı yada orjinal olan jantlarda yazan birşey mi ?
@havzan o zaman cms ve ronal yazanlarda orjinal değil mi ?OEM demek orijinal VW’e ait mal ve o malı VW’e üreten demektir. Mesela bazı Durban’da CMS yazar, Dijon’da Ronal yazar.
durban jant ancak çıkma bulabilirsiniz hocam. İçinde kabartmalı şekilde parça numarası vs. yazar orijinallerde.@yusuf Merhabalar. Orjinal jant nereden alabilirim. 18 Durban arıyorum nasıl anlarım. Bunların bir markası oluyor mu. Neredeyse hiçbir bilgim yok. Mesela Oem falan nedir markamıdır. Kısaca bir bilgilendirme yaparmısınız size zahmet.
@yusuf yani daha detay olarak bir görsel varmı paylaşabileceğiniz orjinal için. Birde arkadaş dedi oem cms vs. bunlar orjinal mi oluyor bunlar mı yazacak ?durban jant ancak çıkma bulabilirsiniz hocam. İçinde kabartmalı şekilde parça numarası vs. yazar orijinallerde.
cms yazma ihtimali var. Çünkü cms vw için jant üreten bir firma. Durban ve dover modellerini de cms üretiyor diye hatırlıyorum.@yusuf yani daha detay olarak bir görsel varmı paylaşabileceğiniz orjinal için. Birde arkadaş dedi oem cms vs. bunlar orjinal mi oluyor bunlar mı yazacak ?
@yusuf Hocam teşekkürler. Şuan jant arıyorum zaten. Bulduğumda sizinle iletişime geçip görüşünüzü almak isterim.cms yazma ihtimali var. Çünkü cms vw için jant üreten bir firma. Durban ve dover modellerini de cms üretiyor diye hatırlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-golf-7-orijinal-18-durban-jant-lastik-takimi-608534813/detay@yusuf Hocam teşekkürler. Şuan jant arıyorum zaten. Bulduğumda sizinle iletişime geçip görüşünüzü almak isterim.