Bende siyah yerin altında.@Orhan Okay hocamın dediği gibi böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar? noktalı yere mi yapıştıralım noktasız yere mi? hatlar iyice karıştı şimdi s=s20
5 kere kullandım. Sıkıntı yaşamadım
Bende siyah yerin altında.@Orhan Okay hocamın dediği gibi böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar? noktalı yere mi yapıştıralım noktasız yere mi? hatlar iyice karıştı şimdi s=s20
@magic hocam bildiğim kadarıyla eski aracınızdaki etiketi sökmelisiniz. Eğer otomatik ödeme varsa bankayı arayıp araç değiştireceğiniz için hgsyi değiştireceğinizi ya da iptal edeceğinizi söylemelisiniz. Eğer eski hgs'yi çıkarıp yeni hgs'yi taktıktan sonra aktarma yaparsanız hgs'nizdeki ücret yenisine aktarılır. İptal ettirip yeni hgs alırsanız eski hgs'niz içindeki para hesabınıza yatırılır 15-20 gün içinde.
Sık kullanmadığım için cama yapıştırmıyorum...Elimle cama tutup geçiyorum,sorun olmuyor...Bir dezavantajı yoktur herhalde...
HGS etiketini doğrudan cama yapıştırmayın! 6-7 TL'ye koruyucu aparatlar var, etiketi bunun içerisine yerleştiriyorsunuz. Daha sonra bu aparatı da kolayca söküp takabiliyorsunuz.
http://www.hepsiburada.com/csi-kompact-hgs-etiket-koruma-aparati-p-OTCSA20345?productId=otcsa20345&categoryId=20024893
tutacaklar mantıklı bana senede 1-2 kez lazım oluyor. şimdi alsam yola çıkmama yetişmeyecek o ürün.
hgs etiketini geçerken cama tutsam sorun olur mu ?
@Umut yapıştırmadan göstererek şansımı deneyeceğim bakalım. Zaten fazla geçiş yapmıyorum. Olmadı sonradan düşüyorlar zaten teşekkürler.
elle tutarak ya da o aparatla kullanırken, yapışkanlı tarafı mı tutuyorsunuz cama, yoksa yapışkansız tarafı mı, ben de bugün aldım etiket ve altında yağlı kağıdı var, yapışkanlı tarafı tutuyorsanız o halde o yağlı kağıt okumada problem yapmıyor olmalı...2 senedir elimle cama tutarak geçiyorum gişelerden, hiçbir sıkıntı yaşamadım.