Victor Hugo
Yeni Üye
- İsim
- Fatih
Hocam inanmayacaksanız bekli ama Kadjarda duyduğum da aynı tarif ettiğiniz sesti. Sanki kağıt plastik bir parçaya sürtüyor gibi. Hatta direksiyonun etiketi felan mı var diye bakınmıştım.@fcsrn Hosbulduk hocam.Zaten ilk çalıştırmada bu sesten eser yok.Daha önce direksiyondan ses geliyor (kağıt surtme benzeri bir ses) şikayeti ile direksiyonda işlem yapılmıştı. Ondan da supheleniyorum.
Ctesi günleri servis açık hocam, nasıl bakmıyoruz diyorlar. Ne alaka haftasonu olması ile. ctesi her türlü açık o servis. Saçmalamışlar yine. 8|@fcsrn o ses kısmen gitti ama şimdi bu ses var☺.Arabamı gerçekten seviyorum vakit bulsam bütün problemleri ile servisin başında bekler zevkle uğraşırim ama malesef hafta ici çalışıyoruz hafta sonu da servis şikayetlere bakmiyoruz diyor.
İstanbul içi hafta sonu müşteri şikayetlerine baktirabilecegim bir servis var mıdır?Herkese merhabalar. Forumda yeniyim.Kullanıcı adını olustururken T9 klavye kaynaklı bir problem yasadim .Golf7 125 ps comf. aracim var.Aracı bir middet kullandiktan sonra direksiyondan ekli videodaki gibi bir ses geliyor. Benzer problem yaşayan var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 3577
Her bayi hafta sonları nöbetçi bırakır 17.30 a kadar ama acil durumları içeren konularda müdahale ederler sadece.İstanbul içi hafta sonu müşteri şikayetlerine baktirabilecegim bir servis var mıdır?
Bugün farların yükseklik ayarı için servise gittim. Sağ yarım cm yükseltildi. Solda sıkıntı yok, yükseklik normal denildi. Ancak benim sıkıntım sol fardaydı.@major24 Ömer hocam bi-xenon farlı araçlarda far yükseklik ayarı bilgisayarla yapılıyor. Sizinle daha önce konuşmuştuk bu konu hakkında. Ben geçenlerde serviste ayarlattım şuan gayet iyi.
Şikayetlerinizi bu şekilde listelemeniz çok iyi olmuş. Bunu yapmamış olsaydınız "hadi servise gideyim" dediğinizde muhtemelen yarısını söylemeyi unuturdunuz
Hocam ben bir defa far ayarı yapar mısınız diye söyledim ayarladılar. Sonra baktım olmamış. Siz bunu bir daha ayarlayın gerekirse biraz yukarı alın dedim. Dediğim gibi yapmışlar halen bir sıkıntı yok.Bugün farların yükseklik ayarı için servise gittim. Sağ yarım cm yükseltildi. Solda sıkıntı yok, yükseklik normal denildi. Ancak benim sıkıntım sol fardaydı. Henüz denemedim, ancak sizin farı da mı normal yüksekliğe getirdiler, yoksa biraz daha yükselttiler mi?
Kronik bir sorun değil değerli Hocam; içiniz rahat olsun.BU sorun sadece bende mi var. Yardım edecek kimse yok mu ?