- İsim
- Doğan
@fcsrn Eren kardeşim , naifliğin , alçak gönüllülüğün , efendiliğin ön plana değilde sahneye çıkmış Rock star edasında , aracın test sürüşüne geçene kadar olan sürede memleketimin değerli şehirlerinden Sivas yerine Bursa'da ben yaşasaydım bu kadar sakin kalamazdım ki ! Ben şahsen kolay kolay sinirlenmem fakat "Şu gözlüklü çocuk mu?"diyen angutu (çok özür diler affınıza sığınırım) oraya gömerdim , vereceğin para 10 Lira'da olabilir , 100.000 Lira'da olabilir, o Honda tabelasını oraya astıysan hakkını vereceksin.Zaten Türkiye'nin hiçbir yerinde vermediklerinden 2016 yılında premium markalardan bile az araç sattılar.
Civic'e gelince , yıllardır insanların gözünde büyüttüğü , detayları ve teknolojileri hep geriden takip eden veya ülkemizi benimseyemeyen bir araç , eski civic ve type-r sahibi olarak fanatiklerine saygı duyuyorum.
Civic'e gelince , yıllardır insanların gözünde büyüttüğü , detayları ve teknolojileri hep geriden takip eden veya ülkemizi benimseyemeyen bir araç , eski civic ve type-r sahibi olarak fanatiklerine saygı duyuyorum.