Teşekkür ederim ;bunlar onlar olmasa da Denizlide ki Jantlarda Trabzon'a gelecek inşallah. Denizlide ki Osman Arkadışımızı da Foruma davet ettim. iyi bir Arkadaşımız Tanışmanızı isterim doğrusuYakismis Hayirli olsun ender hocam
Jantlari denizliden mi aldiniz sahabinde favorilere attigim durban vardi onar mi yoksa
benden önce almasaydınız jantlar tasırdıkTeşekkür ederim ;bunlar onlar olmasa da Denizlide ki Jantlarda Trabzon'a gelecek inşallah. Denizlide ki Osman Arkadışımızı da Foruma davet ettim. iyi bir Arkadaşımız Tanışmanızı isterim doğrusu
hocam hayırlı olsun. yakışmış.Merhaba Sevgili Golftutkusu Dostları;
Bilindiği üzere araçlarımızın Opsiyonel Jant seçeneklerinde Olan Durban Jantlar herkes tarafından beğenilmekle birlikte Orjinal olarak bulunması elde edilmesi zor bir üründür.Aracıma yapmayı düşündüğüm Projelerden biriside Durban Jant Takımına geçiş yapmak idi. Bu prejemi tamamlamış olduğumdan sizlerle paylaşmak istedim. Burada yazmayı çok isterdim bu konudaki uzun soluklu serüveni ama hem çok uzun sürüp sizleri meşgul etmek istemediğimden hemde inandığım uğurunun kaçmaması adınadetaya girmek istemedin. Serüven hakkaten Entersan olaylarla dolu hayatından içinden bir çok konuyu barındıran cinsten olmuştur :'( Şu kadarını söyleyebilirim ki beni en mutlu eden kısmı Trazbzon -istanbul-Denizli- İstanbul- Trabzon Arasında oluşan bu alışveriş ile 4 kişi istediklerini almış olarak Mutlu bir sonuç çıkmıştır. Dostluk Kazanmış olması en büyük mutluluğumuz olup diğer alışverişlerimde de olduğu gibi buradan da yeni Dostluklar yeni Üyelerimiz olarak arkadaşlıklar çıkması ayrıca gurur vericidir kendi adıma. Herkese Daha iyilerinin NAsip olmasını Diler Saygılarımı Sunarım. Teşekkürler Ender Hoca
Teşekkür ederim Hocam Sağolun.hocam hayırlı olsun. yakışmış.
bir şey dikkatimi çekti. diskleri komple kaliperle beraber boyatmışsınız. özel bir sebebi varmı. bende yazlıkları takarken sadece kaliperleri boyatacağım, aracın kendi rengine.
Teşekkür Ederim hocam sağolun.Hayırlı olsun Ender Hocam, maşallah.
Kimse yaydan bahsetmemiş ama şöyle 2 cm kadar düşüren bir yay olsa güzel olurdu. (Kendim içinde aynı şekilde )
Teşekkür ederim. Durban çok değiştiriyor aracı evet biraz yakışıklılık geldi :'(Hayırlı olsun Ender hocam, araç çok daha yakışıklı olmuş.