Ben % 5 puan veriyor diye hep BP'den aldım ve Ultimate benzin aldım, fazla ödeme dışında araca herhangi bir zararı olur mu ilerleyen dönemlerde?Opet benim deneyimleri me göre de hilesiz yakıt satıyor.
Sanırım köpük ve basınç numaralarıyla bizden her depoda onda 2 oranında calabiliyorlar.
Bir de katkılı yakıt diye de dolandıriliyoruz. Benzin yerine 10 da bir fiyatından katkılarına on misli ve hatta pazarlama hilesi ile daha da fazla ödüyoruz.
Üreticinin kılavuz kitabında belirttiği üzre benzinin katkısız olanını kullanmalısınız.
Murat Hocam, datasheet te 50 litre yazıyor ve ek yakıt tankı ile bizim depolar 55 litre mi oluyor? Dün eve geldiğimde 10km sonra yakıt alınız dedi. Merak ediyorum bu uyarı 50 litrelik alana dahil sanırım. Oralarda bir yerlerde 5 litre benzin daha mı var?Değerli Adnan Hocam
50 litre resmi rakam ve 5 litre taşma deposu yad a yedek depo denen kısımdır.
55 litre degerli HocamMurat Hocam, datasheet te 50 litre yazıyor ve ek yakıt tankı ile bizim depolar 55 litre mi oluyor? Dün eve geldiğimde 10km sonra yakıt alınız dedi. Merak ediyorum bu uyarı 50 litrelik alana dahil sanırım. Oralarda bir yerlerde 5 litre benzin daha mı var?
55 litre degerli Hocam
Taşma seya genleşme deposu da denen bu kısım yedek depo da 5 litre olarak da anıliyor.
Onlarca kere yazarkasa fişleri ile kanıtlandı.
Bu kısmın yakıtla doldurulması önerilmez bu nedenle kayıtlarda bulunmaz.
Hocam ben 1.4 tsi aracım için daima shell v power nitro kullanıyorum katkılıdır daha iyidir mantığı ile sizce yanlış mı yapıyorum? Normal 95 oktan mı kullanmam gerekir?Opet benim deneyimleri me göre de hilesiz yakıt satıyor.
Sanırım köpük ve basınç numaralarıyla bizden her depoda onda 2 oranında calabiliyorlar.
Bir de katkılı yakıt diye de dolandıriliyoruz. Benzin yerine 10 da bir fiyatından katkılarına on misli ve hatta pazarlama hilesi ile daha da fazla ödüyoruz.
Üreticinin kılavuz kitabında belirttiği üzre benzinin katkısız olanını kullanmalısınız.
Aracı imal eden fabrikanın aracı tasarlayan ve test eden mühendislerinin kullanıcı kılavuz kitapçığındaki önerisi:Hocam ben 1.4 tsi aracım için daima shell v power nitro kullanıyorum katkılıdır daha iyidir mantığı ile sizce yanlış mı yapıyorum? Normal 95 oktan mı kullanmam gerekir?