Benimkini kendim taktım. 6 saat civarı sürdü ne yazıkki[mention=2]yusuf[/mention] Kardeş bu ürünü alırsak sen takar mısın anlar mısın.
Benimkini kendim taktım. 6 saat civarı sürdü ne yazıkki[mention=2]yusuf[/mention] Kardeş bu ürünü alırsak sen takar mısın anlar mısın.
Gümrüğe takılabilir onu da hesap etmeli168 dolar + 50dolar kargo hocam 800 tlye geliyor sanirim toplam maliyeti
Kesin takılır yani en azından ben alırsam takılır 8D ne kadar çıkıyor gümrük vergisi ?Gümrüğe takılabilir onu da hesap etmeli
Hocam o değişiyor. Benim takılan oldu. Gidip almak zorunda kaldım. Bir başkası takılmadı.Ben aldığımda 680 TL olarak almışım 23 şubatta. Gümrüğe takılmıyor. 4.6 TL ek ücret aldı PTT.
Evet haklısınız ben de çok tereddutte kaldım aldıktan sonra rastgele dedimHocam o değişiyor. Benim takılan oldu. Gidip almak zorunda kaldım. Bir başkası takılmadı.
Kargo özel ise kapıya getiriyor ücret ödüyorsunuz kapıda. Ptt ise gümrüğe gitmeniz gerekiyor.@Yusuf ürün gümrükte takılırsa nasıl temin ediyoruz ürünü.
Merhaha , kod lar eliniz de var ise ben yardımcı olurum
Ustadlar katlanır aynaları taktirdim ama İzmir'de kodlama konusunda bir el atabilecek üstadımız var mı?
Makul ücret karşılığı bende takar kodlarım ,[mention=2]yusuf[/mention] Kardeş bu ürünü alırsak sen takar mısın anlar mısın.
Bir başka hocam yardımcı olacağını söyledi ama bugün gündüz müsait bir vaktiniz olursa yanınıza ugrasam halledebilirsek gelmek isterim. Kodları siteden bakıp yaparız muhtemelen.Merhaha , kod lar eliniz de var ise ben yardımcı olurum