Az önce ince bir işçilik yaptım hiçbirşey kalmadı.. söktürmemeye karar verdim
İlk hali buydu
Son hali
İlk hali buydu
Son hali
hocam durmaya yakın stop ediyor frene basma durumuma göre ama seat leon vardı bundan önce onda da stop ediyordu birebir aynı yazılımlarıHocam oncelikle hayirli ugurlu olsun size 2 sey srucam cevaplarsaniz sevinirim yeni aldiginiz icin size de sormak istedim
1) araba 5 6 kmh hizdayken fre basinca stop ediyor mu ?
2) koltuk basliklarinin koltuga girdigi yer sizde de sifir bir sekilde mi sanki cikacak gibi ordan?
Servis değişim istemişse yaptıklarında Yen'i olur hocam sıkıntı olmaz . Sanki resimlere göre söylüyorum dikişler düz gitmiyor aracınızda biraz eğri gidiyor gibi servis sorun görmüş olabilir başka .
bende bakimi o servise yaptirdim. ilk serviste yazilim guncellendi silecek jeti ve xenon ayarlari ile oynanmis. bilseydim fabrikada ayarlandigi gibi kalsin derdim. servisin ince islere mudahalesine sicak bakmiyorum. farlar yazilim ile kendini ayarliyormu yoksa eline tornavida alip duvara bakip kendimi yapiyor bilmiyorum ama işkirlendim acikcasi.. silecek jetleride biraz asagiya atiyor suyu.. servislerde calisanlar bana fazla profesyonel gelmiyor ..Tekirdağ Çalışkan oto hocam.. daha değişim olmadi . Cagiracaklarmis beni
Bende de bu soeun var hocam bas bas yaziyorum her yerde servis degisime gitmedi diger golflerde de sifir sekilde sunger gorunuyor bence golfe kufur bu nasi dikkat etmezler anlamiyorum ustelik nerdeyse 6 senedir uretiliyor ben 16 sonunda aldim al gene ayni durumKoltuk basliklarinin hemen koltuk kismina girdigi demir halkalarindan sunger gorunuyor acaba garantiden bu durum duzeltilebilir mi?