hocam izninle sorularım var, cevaplarsanız sevinirimŞuan Bostancı Ziebartta fiyat 749 ve indirimle 699 a düşülüyor.Sadece kaput kaplama 639. Bostancı Hak Cam da cam filmi 300 alabildigim en uygun fiyatlar idi. Bunu yaptırmak yerine Sonax akademide Sıfır Araç Paketi ile komple cam filmi, önlere %35, arkalara %65 (ASWF marka, ön cam hariç) + kaput filmi (200 mikron, Oracal) + Nano Boya koruma + koltuk koruma (hediye) 1350 tl ye yaptırdım. @silvershadow un verdigi bilgiler sayesinde verdigim paraya değsin diye attım 3 gun otoparka bekledim. (beklemesi çok zor geliyor tabi insana). Yapılan işlemlerin bilgilerinin verilmesi ve verilen ilgiden de gayet memnun kaldım.
Şunu da belirtmekte fayda var dostlar bu tür firmalar haftasonlarında 20 tane araç iç dış yıkasalar ancak 1 boya koruma fiyatına denk geliyor. Bunu bildikleri için siz indirim için zorladıgınız vakit yapmazlarsa da bu örneği vererek her türlü indirimi alacagınızı da garanti veririm. Sonuçta istemeyenin bir yüzü kara
Neden komple film yaptırmadım derseniz. Aracı şehir dışı zaten yılda 1-2 kere kullanacagım. Şehiriçi için kaput koruma yeterli. O da TEM de öndeki araba,kamyon ,tırdan mıcır sekerse diye. Ön tampona belki yapılabilirdi ama sonuçta plastik parça oldugundan korunmasına pek gerek duymadım.
ziebart'daki hangi koruma hocam, diamond mu?
sonax hangi bayi? sonaxdaki kaput filmi tam boy mu?