silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Far, gösterge ve piano black yüzeylerde çizik giderme
Gidermenin en iyi yolu hiç oluşmamasını sağlamak, oluşmasını önlemek... Genelde kuru bezle ve temiz olmayan veya tozlu Piano Blacak yüzeyler ile göstergenin pleksisinde temzilik için silme esnasında oluşur ve piyasadaki en iyi mikrofiber bezi de kullansanız çizikler oluşmasını bu yolla engelleyemezsiniz. LCD televizyonlar için kullanılan temizlik kitlerindeki solüsyonlar buun için çok etkili çünkü yüzeyde antistatik bir tabaka oluşturarak tozlanmasını önlüyor, geciktiriyor.
Bunlar ilk anda anlaşılmayabilir. Ancak çok arttıklarında ya da belli açıdan ışık aldıklarında görünür hale gelirler.
Piyasada sonax'ın ve meguiar's ın plastik yüzeylerde çizik gidericisi var Bunlar plaeksi yüzeyler için geliştirilmiş ürünler ama piano black yüzeylerde de eminim işe yarayacaktır...
sadece ışık belli bir açıdan gelirse çizikler göründüğünden çok üstüne düşmedim.
LCD temizleme kitini piano black kısımlarda 1 kez kullandım. Önce fırça ile yüzeydeki tozları süpürdüm. sonra spreyi yüzeye püskürtüp mikrofiber bezle temizledim. parmak izlerini temizlemek için bire bir. Ayrıca kullanılan solüsyon yüzeye antistatik özellik kazandırdığı için toz tutması da azaldı... Bu arada ben boya koruma setinden çıkan mikrofiberi kullanıyorum. marketlerde satılanlara hiç mi hiç benzemiyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: