O vakit müsait olduğum bir an itina ile sipariş geçilir Bu arada jant temizliği için tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa pm'den alabilirim.CMasteR dedi:Plak2R gerisi teferruat gerçek antistatik çok geç toz tutuyor s=s18
Jant için yine erdem boyadan (zaten plak2r alacaksınız ) atas ets olması şazım jant temizleyici konsantre üründür sulandırarak kullanabilirsiniz.major24 dedi:O vakit müsait olduğum bir an itina ile sipariş geçilir Bu arada jant temizliği için tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa pm'den alabilirim.Plak2R gerisi teferruat gerçek antistatik çok geç toz tutuyor s=s18
Sulandırıp kullanın hocam. Ne kadar sulandırırsanız o kada mat olur.mcanerol dedi:Hocam plak2r icin sadece piano black kısımlardan kullansak sıkıntı olmaz dımı. Simdi internette baktımda torpidonun üzerine filan sürüyorlar. Parlıyor oraya sürünce sevmiyorum ben o parlaklığı ondan.
Hocam ilk sürmede parlak olacak ona lafım yok Fakat kurudukca mat ilk günkü gibi oluyor. Birkere kullanın göğüs üzerinde beğenmezseniz tekrar kullanmazsınız :'(mcanerol dedi:Hocam plak2r icin sadece piano black kısımlardan kullansak sıkıntı olmaz dımı. Simdi internette baktımda torpidonun üzerine filan sürüyorlar. Parlıyor oraya sürünce sevmiyorum ben o parlaklığı ondan.
uzun zaman geçti aradan. bu ürünü unutmuştum ve kış hazırlığı yaparken aklıma geldi ve satın aldım. kargo geldiği gibi denemesini yapıp sonucu yazarım hocamürünü kullandınız mı. faydası oldu mu?@silvershadow
canımı çok sıkan birşey oldu mu araçtan soğuyup satttığım bile oldu
araç satacak kadar büyük birşey değil bu ama göstergeleri değiştirmeyi bile deneyebilirdim bu çizikler yüzünden. kullandıktan sonra kesin sonucu da yazarım inşaallah gösterge değişikliğine gerek kalmaz : ))
@Orhan HocaSB1907_23 dedi:uzun zaman geçti aradan. bu ürünü unutmuştum ve kış hazırlığı yaparken aklıma geldi ve satın aldım. kargo geldiği gibi denemesini yapıp sonucu yazarım hocamürünü kullandınız mı. faydası oldu mu?@silvershadow
canımı çok sıkan birşey oldu mu araçtan soğuyup satttığım bile oldu
araç satacak kadar büyük birşey değil bu ama göstergeleri değiştirmeyi bile deneyebilirdim bu çizikler yüzünden. kullandıktan sonra kesin sonucu da yazarım inşaallah gösterge değişikliğine gerek kalmaz : ))
bi üstte bahsettiğim ürün bu zatengdervisoglu dedi:
Pardon hocam ofiste fotoğraflar falan görünmüyorSB1907_23 dedi:bi üstte bahsettiğim ürün bu zaten