Teşekkür ederim hocam, ben de sonradan orjinal olan fakat kılavuz çizgileri direksiyon hareketi ile değişmeyen kamerayı Ender'de taktırdım. Daha önce kullandığım diğer markalarda kılavuz çizgileri hareketli olduğu için merak edip sordum hocam..Ekranda görülen yeşil kılavuz çizgiler direksiyon hareketi ile değişmiyor. Bu çizgileri aracın arka yatayda izdüşüm çizgileri olduğunu düşünebilirsiniz. Bu çizgilere göre direksyonu ve park pozisyonunu ayarlayabiliyorsunuz.
Sıkıntı olmaz hocam. En fazla secde medya cihazı garanti dışı kalır.Arkadaşlar merhaba;
Ben de geçen hafta 2016 1.4 TSI Highline Golfumu alıp aranıza katıldım. Fabrikadan getirmelerini beklemek istemediğimden ellerindeki istediğim birkaç özelliğe sahip hazır bir araç aldım. Ama malesef araçta geri görüş kamerası yok.
Sormak istediğim bunu servis takıyor mu? Takarsa garanti durumum ne oluyor. +2 yıl garanti yaptırdığım için garanti konusunda endişeliyim. Etraftan duyduğum birkaç kişiye göre servis takmıyormuş. Aydınlatabilirseniz sevinirim.