emreusta_ist
Yeni Üye
- İsim
- Emre USTA
@emreusta_ist hocam cam değiştirmeden yapacak baba yiğit çıkar mı bilmem ama yurt dışında yapanlar var mı var. Mk 7,5 Orta dikiz aynası kullanarak@onurmat nasıl yaptınız hocam? Ben camı değişmek istemiyorum açıkcası
Fatih hocam, forumda yok diye biliyorum. Hatta Türkiye'de yok diye biliyorum. Rus arkadaşlarımız yapmış ama:Lane asist cam değiştirmeden yapan arkadaşlar var mı forumda acaba ? Var ise nasıl yaptırdınız bilgi alabilir miyim ?
İmkansız hocam Bende de var 2015 model, fabrkasyon şerit takipli 5Q kodlu kamera ama 3Q kodlu kameranın şekli daha farklı. Aynı yere oturmuyor. Yağmur sensörü ile kamera bizde yan yana. 3Q’lar da önlü arkalı. Cam değişmek şart@Aliiii hocam peki 2014 model fabrikasyon şerit takipli araçta nasıl olur cam değişmeden güncel kamera
Yaptırdınız mı hocam?Konu hort.
Güvenlik amacıyla Tiguan'a ACC taktırmak istiyorum, şu an istanbulda en uygun ve garantili nerede yaptırabilirim?
Teşekkürler.
Ankara da ACC , 360 kamera gibi özellikler için önerdiğiniz yerler var mı?
Necati usta da malzemeler oluyor mu ? Birde sizce bu yarı otonom sürüş veya teknolojik özellikler de hangilerini yaptırmak mantıklı?Necati usta kaygusuz oto
Opsiyonel otomotiv koray bey
Necati usta da malzemeler oluyor mu ? Birde sizce bu yarı otonom sürüş veya teknolojik özellikler de hangilerini yaptırmak mantıklı?
Teşekkür ederim.Sanmiyorum sormaniz lazim net bilgi icin
İlk once acc bence carpisma onleyici geldigi icin