milleti panikle bi an önce araba almaya sevk ediyo olabilirler mi?
kesinlikle öyle.milleti panikle bi an önce araba almaya sevk ediyo olabilirler mi?
Hayat boyu unutmam...@silvershadow Değerli hocam, gırtlak dolu araç dizdiğim zamanki fiyatları hatırlar mısınız? Resmen şu anda Comfortline araçlar ile aynı fiyatlarda olmuş
Degerli HocamYen'i Golf fiyat teklifi alırken Nisan da ciddi zam geleceğini İzmir Vosmer de ST söylemişti.
Arayan soran durumu nedir hocam.Hocam Golf ümüze alıcı çıkar da satarsak zaten sizden yardım istemeyi düşünüyordum. Çok teşekkür ederim : -)
Değerli Hocam3 aday çıktı son fiyat sordular 83 dedim hala düşünüyorlar : -)
Aslında çok kararsızım şu sebeplerle ;
-Eğer zam gelecekse eli çabuk tutup yeni Golf highline 1.4 TSI DSG ek donanımlı almak mantıklı olur ama,
- 120K ₺ ye kadar zorlayıp çıkmışken banka kredisi alıp (gözü iyice karartıp diyelim) İkinci el az kullanılmış 2016 BMW 3.18 almak daha mantıklı olur mu diye de düşünüyorum çünkü uzun süre başka model bakamayacağız. Yani almışken tam olsun diye de düşünüyorum. Bu konu da yorumlarınızı almak isterim. Amma velakin,
-referandum yaklaştı ekonomi zaten çok zorda sonrasında daha da kötüye gitmesi bir ihtimal. Bu durumda kredi vd kullanmak pek akıl işi değil zira ne olacağımız meçhul. Sonuçta özel sektördeyim sağı solu belli olmaz bunların. Tüm bunlara kafa yormaktansa acaba diyorum ,
-sil ilanı çiçek gibi Golf ün var keyifle binmeye devam et ))
önerilere açığım