Galiba yok hocam , ama ilk olabilirsiniz , alın bir kablo başlayın derim .Arkadaşlar Kahramanmaraş'ta vag-com kodlama yapan varmı?
Yaz aylarinda olabilir HocamArkadaşlar Kahramanmaraş'ta vag-com kodlama yapan varmı?
O zaman dört gözle sizi bekliyorum hocam denk geliriz inşallah [emoji3]Yaz aylarinda olabilir Hocam
Yaz Tatilimi Memlekette geçiriyorum o zaman denk gelirsek sayet her konuda yardimci olmak isterim Kodlama olarak. selamlar[emoji1] [emoji106]
ücretsizse gelelim hocam :000180-medium:Gaziantep"e gelin yapayım hocam
Nurdagindayim kabloyu veririm hocam is yogunlugundan ilgilenemiyorum fazla uzaktan baglanarak arkadaslar yardimci olur eminimArkadaşlar Kahramanmaraş'ta vag-com kodlama yapan varmı?
Hocam çok saol. Daha önce hiç yapmadığım ve görmediğim için kabloyu nereye takacağımı bile bilmiyorum. Elim o tür işlere çok yatkın değildir.Nurdagindayim kabloyu veririm hocam is yogunlugundan ilgilenemiyorum fazla uzaktan baglanarak arkadaslar yardimci olur eminim
Hocam o zaman bayramdan sonra bir paZar hallederiz olur muHocam çok saol. Daha önce hiç yapmadığım ve görmediğim için kabloyu nereye takacağımı bile bilmiyorum. Elim o tür işlere çok yatkın değildir.
İnşallah hocam güzel olurHocam o zaman bayramdan sonra bir paZar hallederiz olur mu
Hangi golftu hocam sizin modeli neydi 2016 ve oncesimi 2017 miİnşallah hocam güzel olur