Hocam internette standart bir liste dolaşıyor onlardan gerekli olanları birde sinyal verirken sinyalle birlikte geri vites lambasınında yanmasını gördüm bir kaç arabada oda olabilir. Sanırım bu açmaların sonu yok sürekli birşey çıkıyor.İyi o zaman bendeki kablo onda ise yarar skinti olmaz benim arabada calismiyor kablo bende ust versiyon ariyorum
Neleri acmayi dusunuosn hocam onlarin bulusmadan once ciktilarini alayim
Hocam valla cok iyi degilim dedigim gibi bende eski arabamda golf6 da geri viteste sislern yanmasi selektorde sisler farlar brlkte yanmasi falan filan gibi bikac ozellk acmstm sen yine istediklern nelerse banada ozelden atarsin internet linki atarsan cok daha iyi olurHocam internette standart bir liste dolaşıyor onlardan gerekli olanları birde sinyal verirken sinyalle birlikte geri vites lambasınında yanmasını gördüm bir kaç arabada oda olabilir. Sanırım bu açmaların sonu yok sürekli birşey çıkıyor.
Aynen hocam burdan yardim alarak bende diger aracima uygulamistim yine burdan inceleyerek yaparizMerhaba Dostlar
Forum da kodlamalar ile ilgili bölüm var ordan faydalanabilirsiniz. Ben K.Maraş Andirindaydim burda burkac arkadasimiza kodlama konusunda yatdimci oldum sizlere de seve seve yardimci olmak isterdim lakin pazar günü tekrar sehir dışına gideceğim. Herkese Çok selam
Ender Hoca ?[emoji106]
Hocam çok teşekkür ederim yaklaşık 2 hafta dışardayım. Düşünmeniz yeter.Hocam yarn marasa geceblrm kabloyuda wereblrm uygunsaniz sizde
hocam bana gönder benim araba 2015 büyük ihtimal uyar.Rica ederm ynede lazim olursa nurdagindaym gecerken alablrsnz