silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam merhabaHocam replikalardada kalite farklılıkları var iyi araştırmak gerek bu 3. Aracım hepsindede replika kullandım bir sıkıntı yaşamadım açıkçası
Replika, replikadır.
2+2= 4 kadar net ve kesin bir doğru
Yani yorum yapılacak bir tarafı yok.
Güvenli olanlar...diğerleridir.
hani şu binlerce saat zorlu koşullarda gercekleştirilen testlere ve bir çok mühendisin hesaplama inceleme ve deneyleri sonunda olası en kötü olasılıkları öngörerek bir dolu para harcananlar.
Hani şu avuç dolusu para verip aldıklarımız. Sizi temin ederim onların hiç biri saf olmadıkları gibi parayı da kolay kazanmıyorlar
Sanırım sizin yorumlama hakkınızı kullandığınız kısmı güvenlik.
A şıkkı: " Ben Türküm, bana bir şey olmaz"
B şıkkı : "Bu jantları siz satıyorsunuz"
C şıkkı: " Bugüne kadar bir şey olmadı bundan sonra da olmaz diyenlerdensiniz"
(Aslinda A şıkkı gizil olarak C şıkkını da kapsar )
Ancak A diyorsanız Sizin için gazetelerin üçüncü sayfa haberlerini okumuyor olabilirsiniz veya "cesaretinin kaynağı hakkında niye spekülasyon yapıyorsunuz ki?...size ne?" deme özgürlüğünüzü de kullanabilirsiniz. O halde Size ömür boyu mutluluklar.
B şıkkı doğru olsa bile itiraf etmeyeceksiniz... Ama ne söylersem söyleyeyim sözlerimin size olmadığını kabul ediniz ve boşveriniz, çünkü sizi okuyup doğru sananları uyarmak içindir yazdıklarım.
Şayet C şıkkı ise
Mantıksal olduğunu düşündüğünüz yani aslında geçerli olmayan bir akıl yürütme olarak Anoloji yaptığınızı bilmiyorsunuz. Çünkü Mantıkta tekil veya tikel öncüllerden yine tikel veya tekil sonuçlara varılabileceğı bilgisine sahip değilsiniz.
Yani daha anlaşılır bir dille ifade etmek gerekirse bugüne kadar bütün araçlarınızda replika jant kullanmanıza rağmen sorun yaşamadınız.
Ve bu diyelim ki 6 deneyim veya 10 deneyim olsun.
Bu 6 veya 10 deneyimle kendinizi kandırma özgürlüğünüzü kullanarak bu fiyata bu görünümleri araç elde ettim diyerek kendinizi haklı çıkartacak argümanları arttırarak kendinizi iyi hissetmeye devam edebilirsiniz.
Ancak bugüne kadarki deneyimleriniz tekil deneyimlerinizin bir araya gelerek tikelden öteye geçemeyeceği için " her , hep, tüm" gibi genel geçer ve kapsayıcı ifadelere varılamaz.
Kendinizle ilgili istediğiniz kadar ve istediginiz biçimde kendinizi kandırma hak ve özgürlüğünüzü kullanabilirsiniz ancak lütfen bunu başkalarına yapmayın.
Kendi canınızı hiçe sayabilirsiniz. Aracınıza binenlerinkini de.
Ama olarak ki sizi okuyup doğru sanacak masum insanların hayatlarıyla oynamayınız.