Yaysız durban duruşu

ef241719eb5ca07cb11cd6fe3258b1ed.jpg
73c0e11273f34d75a81e0e06bd5998ff.jpg
Doğuş oto dayız

Doğrudur değerli hocam 
Yapılmazsa lastiklerin viraj ve çukurlara girişte çamurluk içerisindeki davlumbazlara sürtmesi olasılığı ortaya çıkar. Sürterse ne olur ? Bir çok kötü olasılık var .
Aslında doğrusu yalnızca yay değil amortisörler de değişmelidir. Spor amortisörler kısalan ve sertleşen yayların standart amortisörlerin başına gelen patlama veya aşırı esneme gibi olumsuz yönlerini taşımaz.
Serron jant Durban a kıyasla gerçekten az sayıda var bu nedenle bulma da zor. Eğer  alacaksanız size bir ilan açmanızı öneririm. 
Sayın hocam,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.bi sorum daha olacak,yay ve amortisör değişimi 17 inç içinde geçerlimi? Kusura bakmayın hocam bilmediğimden soruyorum,Madrid veya serron düşünüyorum,bu söyledikleriniz her ikisi içinde geçerli ise serron daha çok hoşuma gidiyor,ben alıp takmak istiyorum,ıvır zıvırlarla uğraşmak istemiyorum.saygılar

Sayın hocam,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.bi sorum daha olacak,yay ve amortisör değişimi 17 inç içinde geçerlimi? Kusura bakmayın hocam bilmediğimden soruyorum,Madrid veya serron düşünüyorum,bu söyledikleriniz her ikisi içinde geçerli ise serron daha çok hoşuma gidiyor,ben alıp takmak istiyorum,ıvır zıvırlarla uğraşmak istemiyorum.saygılar
17 için geçerli değil ama 17 geçince araç yükseliyor ve görüntü kötü oluyor.

Değerli Hocam 

17 inch için yay ve amortisörleri değiştirmeye gerek bulunmuyor.

Ancak bu değiştirilmez anlamına gelmiyor.

Daha stabil ve daha güvenli bir sürüş için size spor yayları ve amortisörleri tavsiye ederim.

Sanırım set halinde satılan markalardan da alabilirisiniz.

Bence Golf ün süspansiyon sistemi konfor odaklı.  Sportif sürüş tarzına sahipseniz veya yüksek hızlara çıkıyorsanız mutlaka spor süspansiyon sistemi ile 18 jant olmalı.

Değerli Hocam 

17 inch için yay ve amortisörleri değiştirmeye gerek bulunmuyor.

Ancak bu değiştirilmez anlamına gelmiyor.

Daha stabil ve daha güvenli bir sürüş için size spor yayları ve amortisörleri tavsiye ederim.

Sanırım set halinde satılan markalardan da alabilirisiniz.

Bence Golf ün süspansiyon sistemi konfor odaklı.  Sportif sürüş tarzına sahipseniz veya yüksek hızlara çıkıyorsanız mutlaka spor süspansiyon sistemi ile 18 jant olmalı.
Hocam merhaba. spor yay ve amartisör önerebileceğiniz marka varmı ? yada orjinal almak mı 

Hocam merhaba. spor yay ve amartisör önerebileceğiniz marka varmı ? yada orjinal almak mı 
Değerli Hocam 

Bu konu tamamen kullanım zevkine ve tarzına bağlı. 

Her kullanıcı kendine göre yorum yapar  ve hepsine saygım vardır.

Şahsi fikrim: 

Ben orijinalciyim.

ekonomik  imkân varsa bu parçaların orijinal olması ve serviste yaptırmanız.

15mm spor süspansiyon sistemi bence konfordan ödün vermeden  aynı zamanda sportif sürüş için ideal olduğudur.

Deneyimlerim bana yola oturuşunun daha ideal olması ve içinde oturanların yol hissinin olumlu yönde değişmesi ile karşıdan bakanların göz zevkini okşadığı yönünde..

Üstüne bir de kasislerden geçerken aman aracın altı sürter mi diye gerilmenize de gerek olmadığı yönünde.

Servsiten alınan TL bazında fiyatlar şöyle.

Screenshot_20170324-115251.jpg

Bu pahalı derseniz

15mm set halinde satılan markalar da var bu konuda bu işin üstadları yanıtlasın.

Değerli Hocam 

Bu konu tamamen kullanım zevkine ve tarzına bağlı. 

Her kullanıcı kendine göre yorum yapar  ve hepsine saygım vardır.

Şahsi fikrim: 

Ben orijinalciyim.

ekonomik  imkân varsa bu parçaların orijinal olması ve serviste yaptırmanız.

15mm spor süspansiyon sistemi bence konfordan ödün vermeden  aynı zamanda sportif sürüş için ideal olduğudur.

Deneyimlerim bana yola oturuşunun daha ideal olması ve içinde oturanların yol hissinin olumlu yönde değişmesi ile karşıdan bakanların göz zevkini okşadığı yönünde..

Üstüne bir de kasislerden geçerken aman aracın altı sürter mi diye gerilmenize de gerek olmadığı yönünde.

Servsiten alınan TL bazında fiyatlar şöyle.

Ekli dosyayı görüntüle 10708

Bu pahalı derseniz

15mm set halinde satılan markalar da var bu konuda bu işin üstadları yanıtlasın.
Teşekkür ederim hocam. 2013 te 1.2 aracımdaki orjinal spor süspansiyon ve durban vardı açıkçası beni konfor anlamında tatmin ediyordu. o konforu alsam yeter benim için. Zaten aman aman araç aşağı insin gibi bir derdim yok 15mm yeter bana. Bu arada bu parçaların kodları mevcutmudur sizde ? Aracım makyajlı golf tdi 

Teşekkür ederim hocam. 2013 te 1.2 aracımdaki orjinal spor süspansiyon ve durban vardı açıkçası beni konfor anlamında tatmin ediyordu. o konforu alsam yeter benim için. Zaten aman aman araç aşağı insin gibi bir derdim yok 15mm yeter bana. Bu arada bu parçaların kodları mevcutmudur sizde ? Aracım makyajlı golf tdi 
Değerli Hocam 

Orijinal can'dır

Servise şasi numaranızla talep açılıyor. 

Gelince de takılıyor.

Bazı servisler kâr getirmediği için başlarından savıyorlar "artık üretilmiyor " diye.

Eğer olumsuz yanıt alırsanız size özelden Servis Sorumlusu paylaşırım 

Değerli Hocam 

Orijinal can'dır

Servise şasi numaranızla talep açılıyor. 

Gelince de takılıyor.

Bazı servisler kâr getirmediği için başlarından savıyorlar "artık üretilmiyor " diye.

Eğer olumsuz yanıt alırsanız size özelden Servis Sorumlusu paylaşırım 
Eyvallah hocam cansın (Y)

Mrb arkadslar golf 7 de fabrikasyon 15mm yayla gelen araclar hangileri

18 janta gelen tüm donanımdaki modeller
Ve 
Dizel "blue motion" donanimdakiler 
Hocam yil değişmz degilmi bndeki 2013 dizl higline

Bunda konfor yok gibi Golf 4 üm vardi onu arar oldum valla uzerinde kar lastigi var ona suc buluyirdum

Hocam yil değişmz degilmi bndeki 2013 dizl higline :(

Bunda konfor yok gibi Golf 4 üm vardi onu arar oldum valla uzerinde kar lastigi var ona suc buluyirdum ;)
Suçlusu :

110 beygir sınırına kadar tüm araçlarda Torsiyon çubuğu tarzındaki süspansiyon...

Gerekçesi ise ne kadar az güç o kadar düşük yol tutuş ihtiyacı..

Geri
Üst Alt