Bu forumdaki siz değerli ve güzel insanlar sayesinde orijinale yöneldim hocam,aslında ben alpine ürünü düşünüyordum,sizin tavsiyelerinize uydum,bu ürünü aldığım için pişman değilim,gerçekten güzel bi sistem,tekrar hepinize teşekkür ediyorum,varolun...Hsayırlı olsun Güzel günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle... orjinal her zaman iyidir
hayırlı olsun. discover pro benimde almak istediğim bir ürün ilerleyen zamanlarda bende nasip olursa düşünüyorum ama sunuda belirtmeden gecemeyecegım alpina alsanda pişman olmazdın.Bu forumdaki siz değerli ve güzel insanlar sayesinde orijinale yöneldim hocam,aslında ben alpine ürünü düşünüyordum,sizin tavsiyelerinize uydum,bu ürünü aldığım için pişman değilim,gerçekten güzel bi sistem,tekrar hepinize teşekkür ediyorum,varolun...
Evet,alpinenin x901d serisi çok güzel bir ürün,ama discovery den pahallı,tabi alpine,sonradan takılan bir ürün olduğu anlaşılıyor, ama discovery öyle değil,sonuç itibariyle,daha önce alpine düşünmüş biri olarak,discovery tavsiye ederim.hayırlı olsun. discover pro benimde almak istediğim bir ürün ilerleyen zamanlarda bende nasip olursa düşünüyorum ama sunuda belirtmeden gecemeyecegım alpina alsanda pişman olmazdın.
Sarı siteden bir arkadaşla tanıştık,aldık,montajı çok kolay,elektronikten anlayan herkes yapabilir.amblem geri kamera düşünüyorum hocamÜrünü nerden alıp Nerede taktırdiniz acaba benimde düşündüğüm bi uygulama Güle güle kullanın çok güzel olmuş geri görüş kamera düşünmediniz mi?
Sahib ile ilgili site. 2017 'de açılmış bir konu. Sitede ilan çok Apo Usta ve Ender Elektronik bu işlerin piri diye biliyorum ama mebla biraz uçuk.Hayırlı olsun kardeşim. Ürünü nereden temin ettiniz? Tam olarak açıklarsanız bizede faydanız olacaktır. Sarı site demilsiniz sarı site nedir?
Konu açılalı bayağı oldu, yeni gördüm[emoji16]hocam yapmayın durduk yere bizde gaza gelip alıcaz [emoji3]
Konu açılalı bayağı oldu, yeni gördüm[emoji16]
Bu arada gayet memnunum,tavsiye ederim...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi