Anlık Yakıt Tüketimi

Video paylasabilir miyiz
Bu dediğiniz olay diğer araçlarımda vardı.Şuanki golfde de var.Boşa aldığınız an anlık yükselip düşüyor...Toplamda 1-2 saniyelik bir olay.

Arkadaşlar sizlerin anlık göstergeleri gaz pedalıyla inanılmaz senkronize mi? Ben mi huylandım bu durumdan? Verilerin gösteriminde gecikme yaşandığına eminim. Bu durum yazılım güncellemesiyle halledilebilir mi?  
İçiniz rahat olsun hocam,hiçbir sorun yok.

aynen benimkide böyle ama herkeste aynı durum varmış sanırım arıza değil yani

Arkadaşlar bunu çok kez açıkladım. Araç dururken ve durmaya yakın saatteki anlık tüketim olur. Yani saatte 0.5 litre civari. Hareket halinde ise 100km de ne kadar yaktığı görünüyor. Sizin hızınız 4km civarı iken 100km gitmek için 25 saat yol almanız gerekir. 25 saat araç sadece rolantide beklese 13 litre civarı bir tüketim olur.
Herşey normal yani.

Kafa karistiran kisim videoda son 2 saniyedeki 9.3 e ciktigi kisim. Orda ayak gazdan cekilmis durumda ve ilk 1.0 e iniyor tuketim. Sonra 9.3 e cikip rolantiye geciyor. O 9.3 e neden cikiyor iste?

Kafa karistiran kisim videoda son 2 saniyedeki 9.3 e ciktigi kisim. Orda ayak gazdan cekilmis durumda ve ilk 1.0 e iniyor tuketim. Sonra 9.3 e cikip rolantiye geciyor. O 9.3 e neden cikiyor iste?
Hocam 1.0 olduğu durum da birim değişiyor. Litre/ saat oluyor. Normalde litre/km.... Yan tarafa dikkat edin saatteki tüketim oluyor. 9 u geçme nedenini de yukarıda açıkladım. Hızınız 5km iken 20 saatte 100km gidersiniz. Araç 20 saat rölantide kalsa minimum 10 litre yakar zaten.

Geri
Üst Alt