rapinturka
Yeni Üye
- İsim
- kaan
Video paylasabilir miyiz
Bu dediğiniz olay diğer araçlarımda vardı.Şuanki golfde de var.Boşa aldığınız an anlık yükselip düşüyor...Toplamda 1-2 saniyelik bir olay.Video paylasabilir miyiz
İçiniz rahat olsun hocam,hiçbir sorun yok.Arkadaşlar sizlerin anlık göstergeleri gaz pedalıyla inanılmaz senkronize mi? Ben mi huylandım bu durumdan? Verilerin gösteriminde gecikme yaşandığına eminim. Bu durum yazılım güncellemesiyle halledilebilir mi?
Hocam dediğim gibi golf e has bir durum değil içiniz rahat olsun. Normal yani.
Eyvallah hocam ilginize teşekkürler.Hocam dediğim gibi golf e has bir durum değil içiniz rahat olsun. Normal yani.
Hocam 1.0 olduğu durum da birim değişiyor. Litre/ saat oluyor. Normalde litre/km.... Yan tarafa dikkat edin saatteki tüketim oluyor. 9 u geçme nedenini de yukarıda açıkladım. Hızınız 5km iken 20 saatte 100km gidersiniz. Araç 20 saat rölantide kalsa minimum 10 litre yakar zaten.Kafa karistiran kisim videoda son 2 saniyedeki 9.3 e ciktigi kisim. Orda ayak gazdan cekilmis durumda ve ilk 1.0 e iniyor tuketim. Sonra 9.3 e cikip rolantiye geciyor. O 9.3 e neden cikiyor iste?