fcsrn
Moderatör
Teşekkürler Hocam. Basic bi xenondan geçmek biraz masraflı olur bence ama farları bulduktan sonra yapılır elbet.Hocam hayırlı olsun. Ankara'da Basic bi xenon aracıma çift u led uygulaması yaptıracağım yer varmıdır?
Teşekkürler Hocam. Basic bi xenondan geçmek biraz masraflı olur bence ama farları bulduktan sonra yapılır elbet.Hocam hayırlı olsun. Ankara'da Basic bi xenon aracıma çift u led uygulaması yaptıracağım yer varmıdır?
Hayırlı olsun hocam. Highline Panjuru Süper olmuş. Bu panjura da ikinci sıraya da krom çıta takarsınız yine galiba. Highline panjurda o daha hoş duruyor.Haklısınız Hocam müsait zamanda güncelleyeceğim imzayı da.
Bu arada highline panjuru aldığımı nereden biliyorsunuz ? Takalı 2-3 gün olmadı daha.
Teşekkürler Hocam.MAŞALLAH SANA
Sağolun Hocam, cümlemize.Hemşom hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.
Sağolun Hocam, açıkçası highline panjura pek düşünmedim ikinci krom çıtayı. Aslında çok beğeniyordum ama bir gün birisi, "Altta ki çıta farların içine devam ediyor ama üstte ki kalıyor kötü duruyor." deyince bakış açım değişmişti.Hayırlı olsun hocam. Highline Panjuru Süper olmuş. Bu panjura da ikinci sıraya da krom çıta takarsınız yine galiba. Highline panjurda o daha hoş duruyor.
Geçen mesajınızda söylemiştiniz hocam. GTi Panjuruna geçen bir arkadaşınız Highline Panjurunu size hediye edecekti.
Hocam highline panjurdaki krom çizgi biraz daha yukarda bixenon far çizgisi ile aynı hizada. Sizinki ise aşağıda halojen far çizgisi ile aynı hizada. Aslında highline comfort değil de halojen ve bixenon panjur demek daha doğru.Taktığınız panjurun comforttan ne farkı var ? Aracim comfortline ikisinin arasinda bir fark göremedim hocam
/monthly_2017_06/IMG_7572.thumb.JPG.f951270acf1f079873203af2d359cb47.JPG