Golf_With_Me
Üye
- İsim
- Ugur
Ben aldım hocam ama kıyıp arabaya takmadım dahaBenim favorim bu kamera. Müthiş bir cihaz. Hem araç hem de heryerde.http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153556.html
Estağfurullah hocam, niye safça olsun Anahtarlı kullanmamın sebebi, bazen kontak açıp kısa bir süre sonra da kapatmak durumunda kaldığım zamanlar olabiliyor. Ya da kısa süreli ve risksiz yolculuklarda kamera kullanmak istemediğim de olabiliyor. İşte bu gibi durumlarda hemen elimin altındaki düğmeye basarak kamerayı devre dışı bırakabiliyorum.@snoppy Anahtarlı aldığınıza göre çakmaklıkta hep enerji mi var( sorum çok safça gelebilir kusura bakmayın... )?
Teşekkür ederim.
64 ya da 128 ozaman. 128 olsa iyi olur@yusuf Hocam bu bayağ destekliyor. 512 Gb alıp ta servet ödemeyelim? 64 gb yetmez mi Sandisk alsam?
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün GearBest'ten aldığım Dome D-201 araç içi kameram, rekor bir sürede, 13 günde elime ulaştı. Henüz montajını yapamadım. Aliexpress'ten de harici bir kablo sipariş etmiştim onu bekliyorum. Her iki seçimimde de bana yardımcı olan Erhan Hoca'ma (@snoppy) ve herkese teşekkür ederim.
Şu an Sd kart almam gerekiyor. Sizce kaç gb yeterli olur? Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?