Hocam peki istanbulda iyi bir boya ustasida tavsiye edebilirmisin lokal boya olacak ton farki olmasin istiyorum.@cag_lar91
Değerli Hocam
Geçmiş olsun
Ciddi bir şey olmadığına emin olun.
Boya yerinde duruyor. Göçük onarım yapan bir ustaya boyasız tamir ettirebilirsiniz.
Istanbul a yolunuz düşerse bu konuda efsane bir yer önerebilirim.
Hocam örneklere baktım harikalar yaratmış tabi fotoşop bişey yoksa.yorumlarda hep olumlu yarın buraya gitmeye karar verdim@caglar_61 Hocam Dent Teknik - Alim Usta imiş. Facebook sayfasıda var, örneklerine bakarsınız.
https://www.facebook.com/dentteknikalimusta
Not: Ustayı, iş yerini tanımıyorum. Bir ilgim yok, sadece tavsiye edildi.
Bugün Alim ustaya gittim hasar yerine baktı silikonla içten yapıştırılan yerler var dedi biraz zorlayacak tampon sökülmesi lazım ama yaparım dedi. 500 tl fiyat biçti bu işleme. sigortadan olursa 250 sini karşı tarafın sigorttası karşılar 250 sen verirsin dedi.(boyasız işlem olacağından bu kadarını karşılıyormuş sigorta) çarşambaya randevu aldım sabah bırakıcam bir gün onda kalıcak.fiyat bana biraz yüksek geldi açıkçası ama elim mahkum sanırım. güven veren bir usta bilindik sanayi ustaları gibi durmuyor. kendisine sormadım ama amerikada eğitim aldığını duydum başka bir kaynaktan gerçek yalan bilmiyorum.@caglar_61 Hocam Dent Teknik - Alim Usta imiş. Facebook sayfasıda var, örneklerine bakarsınız.
https://www.facebook.com/dentteknikalimusta
Not: Ustayı, iş yerini tanımıyorum. Bir ilgim yok, sadece tavsiye edildi.
Hocam yanlış iş yapılmasından iyidir. Boya da olmaması iyiBugün Alim ustaya gittim hasar yerine baktı silikonla içten yapıştırılan yerler var dedi biraz zorlayacak tampon sökülmesi lazım ama yaparım dedi. 500 tl fiyat biçti bu işleme. sigortadan olursa 250 sini karşı tarafın sigorttası karşılar 250 sen verirsin dedi.(boyasız işlem olacağından bu kadarını karşılıyormuş sigorta) çarşambaya randevu aldım sabah bırakıcam bir gün onda kalıcak.fiyat bana biraz yüksek geldi açıkçası ama elim mahkum sanırım. güven veren bir usta bilindik sanayi ustaları gibi durmuyor. kendisine sormadım ama amerikada eğitim aldığını duydum başka bir kaynaktan gerçek yalan bilmiyorum.
Fiyat konusuna yorum yapamayacağım ama hadi hayırlısı bakalım. Umarım güzel bir sonuç çıkar.Bugün Alim ustaya gittim hasar yerine baktı silikonla içten yapıştırılan yerler var dedi biraz zorlayacak tampon sökülmesi lazım ama yaparım dedi. 500 tl fiyat biçti bu işleme. sigortadan olursa 250 sini karşı tarafın sigorttası karşılar 250 sen verirsin dedi.(boyasız işlem olacağından bu kadarını karşılıyormuş sigorta) çarşambaya randevu aldım sabah bırakıcam bir gün onda kalıcak.fiyat bana biraz yüksek geldi açıkçası ama elim mahkum sanırım. güven veren bir usta bilindik sanayi ustaları gibi durmuyor. kendisine sormadım ama amerikada eğitim aldığını duydum başka bir kaynaktan gerçek yalan bilmiyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim.Buyrun Değerli Hocam...
Özlem Oto Kaporta,
Zeyrek mah, Suyolu sk. No:9 Kemerdibi/Fatih,tarif olaraksa kadınların pazarının yukarısı surların dibi, itfaiyenin arka tarafı oluyor.
Melih ÖZLEM 0549 589 60 00 ,
0532 314 52 37 ustanın telefonu.