ladinkayin
Üye
- İsim
- H
Hocam bez deyince aklıma geldi köpük sıktılar sonra fırçayla bir güzel yıkadılar güzelim inci beyazı arabayı : ) Opel surtaş araç almaya niyetlenelim aklında olsun Yen'i gelmiş arabaları fırçayla yıkıyorlar.inş o bez kalitelidir ona takıldım
bizim buradaki vw bayide sıfır araçların hepsi kılcal çiziklerle dolu , bir adam gidip gelip kuru leş bir bezle tozlarını alıp gidiyor.
Hocam ne istediğinize bağlı?Peki bir soru sorayım görüşlerinizi öğrenmek istiyorum:
Seçme durumunda kalsanız, TR paketli boş BMW 3.20D mi yoksa yeni kasa full Insignia 1.6 D mi?
Not: Araç daha çok uzun yolda kullanılacak yani şirket aracı olarak.
Değerli Üstadım.Peki bir soru sorayım görüşlerinizi öğrenmek istiyorum:
Seçme durumunda kalsanız, TR paketli boş BMW 3.20D mi yoksa yeni kasa full Insignia 1.6 D mi?
Değerli hocam dolu yada boş donanım olsun farketmez bmw 3'ün olduğu yerde insignia nın esamisi okunmaz., Ayrıca insignia daha yeni bantta olan bir araç en az 1-2 sene geçmeli ki sıkıntıları giderilebilsin.. İnsignia değilde belki Passat düşünülebilir..Peki bir soru sorayım görüşlerinizi öğrenmek istiyorum:
Değerli Üstadım.
Şu yazıma göz atmış mıydınız?
Gerçi bu yazının güncellenmesi şart ama değişmeyen noktaları bulmak kolay olmalı.
Vaktiniz olmazsa diye özet geçeyim..
Şirket aracı olacak ve masrafları fatura edilecekse, BMW nın karşısına çıkabilecek rakip bulmak zor.. servis, yakit vb Tüm eksileri sıfırlayınca geriye kullanıcı deneyimi kalır.. işte bu durumda bu güzelliğe sahip olmak gerek..
Fakat sizin versus şemasına dahil etmediğiniz ancak benim işgüzarlık edip ettiğim Passat da düşünülmesi gereken bir seçenek. :000043-medium:
2. Yazıyı okumamıştım şimdi okudum hocam elinize sağlık güzel mukayese olmuş Aklımı çelen konulara aşağıda değineceğim teşekkürler : -)