forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Auto Finnesse Oblitarate kullanırken aracın kaportasının sıcak olmamasına dikkat edin., ve ürünü spreylerken eğer kullanacağınız olan büyük ise tüm yüzeye değilde parça parça ayırarak adım adım önce bir bölgeyi temizleyin., bezle sildikten sonra geri kalan kısmına geçin., speyledikten sonra 25-30sn'ye bekledikten sonra bezle silin çok fazla da beklemeyin., Zift vs lekeleri temizledikten sonra ertesi güne bırakmadan aracı yıkatın., Eğer lekeler küçük boyaya da çok yapışmamışsa direk spreylemek yerine beze sıkarak bezlede silerek çıkacak düzeydeyse ürünü beze sıkarak uygulayın ürünü., Uygulmayı yaparken elinizin altında lekelerin büyüklüğüne ve miktarına göre 3-4 tane temiz mikrofiber bez bulundurun., ürünün kullanımı speyle kirlerin aktığını görünce çok bekletmeden uygulanan bölgeyi sil ve iyice kurula bölgeyi nemli bırakma..!! aklıma gelenler bunlarDeğerli tecrübe ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
@forzaGilles Hocam'ızın tavsiyesi olan Auto Finnesse Oblitarate (zift yapışkan çıkarıcı) deneyeceğim.
@ertem Margarin' i de deneyeceğim ama merakımı gidermek için küçük bir alan üzerinde. Lütfen kırılmayın ve kızmayın bana.