huseyinkaraduman
Üye
türkiye'ye göndermese siparişe onay vermezdi dimi hocam. amazon prime üye olarak satın aldım öyle yapmak gerekiyormuş sanırım. 1 dolar prime üyelik için aldı hatta amazon. @Beşiktaş1903
Öyle olması lazım hocam. DH'dekiler de o şekilde 1 Dolar üyelik ücretiyle üye olmuşlardı. Sonradan yazınca geri iade ediyorlarmış o üyelik ücretini.türkiye'ye göndermese siparişe onay vermezdi dimi hocam. amazon prime üye olarak satın aldım öyle yapmak gerekiyormuş sanırım. 1 dolar prime üyelik için aldı hatta amazon. @Beşiktaş1903
Bekliyoruz hocam. &:gelince buraya fotoğrafları eklerim tatile çıkmadan önce gelirse uzun yol performansınıda yazarım soğuk tutma performansını.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Gelince fotoğraflarını bekleriz.Ben de sipariş verdim 1 adet. Prime üye olunca Türkiye seçeneği çıktı. Bakalım gelsin hemen bir piknik ayarlarız bu termosla artık![]()
Ben verilen linkin Türkiye ye kargo yapmadığından bahsettim hocam hiç gelmezse taylanda yolluyorum ordan arkadasım bana yolluyor gelmez diye bişey yok [emoji23]türkiye'ye göndermese siparişe onay vermezdi dimi hocam. amazon prime üye olarak satın aldım öyle yapmak gerekiyormuş sanırım. 1 dolar prime üyelik için aldı hatta amazon. [mention=670]Beşiktaş1903[/mention]
Arabası olana şart hocam [emoji106] çayı seven bunu alsınÖyle olması lazım hocam. DH'dekiler de o şekilde 1 Dolar üyelik ücretiyle üye olmuşlardı. Sonradan yazınca geri iade ediyorlarmış o üyelik ücretini.
Siparişiniz onaylandıysa Türkiye'ye göndereceklerdir. Termosunuz şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Üründen memnun kalacağınıza eminim.
Kargo gelince sizin termosun da fotoğrafını bekleriz.
[mention=670]Beşiktaş1903[/mention] hocam konu yavaş yavaş Stanley Termos Kullanıcıları Kulübüne doğru yol alıyor.![]()
Aynen öyle hocam.Arabası olana şart hocamçayı seven bunu alsın![]()
ürün hazırlanıp kargolanacağı esnada çekiyor amazonama karttan para çekilmedi onu anlamadım
Hayırlı olsun hocamBenim termos geldi. Haftasonu ilk denemeyi yapıcam [emoji4] Yanlız kutusuz falan direk termosun üzerine etiketi yapıştırmışlar öyle geldi.
Iyi günlerde kullanmanızı dilerimBenim termos geldi. Haftasonu ilk denemeyi yapıcamYanlız kutusuz falan direk termosun üzerine etiketi yapıştırmışlar öyle geldi.