İbrahim Başkurt
Üye
gecmıs olsun hocam oncelıkle ıcını rahat tut hasar kaydı felan hıc bırsey cıkmıyormus yılda 1 kere degıstırme hakkın oldugu ıcın benımde basıma geldı dogus otodan randevu aldım cam almanyada ozel olarak uretılıp gonderıllcekmıs halk sıgorta benım kı %20muafıyet uyguladıgı ıcın bı kısmını ben odeyecegım ama orjınal cam takılacak ıcım rahat olacak hıc degılse 1500 tl felan tuttu 240 tl ben oduyorum gerısını kasko karsılıyor sana tek onerım var servıste yaptır sakın yan sanayı taktırma hayırlı gecelerMerhabalar, bugün araca bindiğimde ön cam 2 sileceğin tam altında 2 adet yuvarlak çatlak vardı bunlar uzayarak direksiyon kısmında ortaya görüş açıma kadar gelmiş bastırınca uzuyor çatlaklar. Soracağım soru aracımda kasko var sompo japan. Cam değiştirme süreci nasıl işler, hasar kaydı olur mu, cebimden para öder miyim, camı orjinal mi takıyorlar ve yaptırmaya kalksam kaç gün sürer bu süreç, 1 hafta sonra yol yapacağım istanbul muğla arası ve çatlak tam gözümün önünde çok dikkatimi dağıtıyor. Yardımcı olursanız sevinirim daha önce böyle tecrübelerim olmadı.