Şu an vag com desteklemiyorHocam vag com ile olmuyor mu illa odis le mi kodlamak gerek
Şu an vag com desteklemiyorHocam vag com ile olmuyor mu illa odis le mi kodlamak gerek
Odis lazım ve Türkçe olduğu zaman sıkıntı oluyor, activated kelimesini mevcut değil diye çeviriyor varın gerisini siz düşünün.Hocam vag com ile olmuyor mu illa odis le mi kodlamak gerek
selamlar ,Bunaların tamamı aktif olarak seçilecek
Vehicle function list BAP-parking_assist_0x0A
Vehicle menu operation-menu_display_pdc
Vehicle menu operation-menu_display_pdc_over_threshold_high
Benim kide nasıl olduysa böyle kaldı kılavuz çizgiler yok nasıl düzeleceğini de bilmiyorum
Resetledim hocam olmadı işten anlayan arkadaşlar baktı herşey olması gerektiği gibi dedi ama diil işte bi yerde sıkıntı varTeybi resetlemeyi denediniz mi ?
İlker biliyorum sağolsun şerit takip işini o çözdü o gün birde bi kaç gizli özellik açtık zaten bu çizgilerden ondan sonra gitti sonrasında farkettiğimde uzaktan bağlantı baktı ama herşey normal gözüküyor dedi ama düzelmedi bi türlü@İlker34 ün paylaştığı pdf teki bilgi doğru dostum bende çınden aldım aynı sorunla karşılaştım ufak bi araştırma sonrası alttaki ayarı yaparak çözüme kavustumEkli dosyayı görüntüle 61316