Helal olsun el melekenize
Teşekkürler Hocam.
Eline saglik Eren bunu yaptirmayi bende dusunuyorum ama kapilari sokturmeye cesaret edemiyorum sonradan ses yapar diye.Yoksa cok guzel duruyor.Parcalari nerden almistin?
Teşekkürler Hocam, aslında bende ses yapar diye korkuyodum ama Sivas'ta arkadaşın aracına katlanır taktırırken izledim kapının içini gördükten sonra "Bu da ses yaparsa artık " diye cesaretlendirdim kendimi. Parçalar
@yusuf Abiden.
Elinize sağlık güzel olmuş, yalnız sökmeyi göze almışken yalıtım da atmanızı öneririm, golf zaten sessizken iyice sessiz olur. Bir bitüself ve firex'e bakar.
Sağolun Hocam. Ön kapılarda zaten 1-2 cm kalınlığında malzeme var yalıtım için ama arkalarda bir şey yok. Önler katlanır ayna için tekrar sökülecek zaten, o zaman erinmezsem inşallah yalıtımı da yaparım.
@fcsrn ellerine sağlık hocam bende iki hafta önce kalkıştım bu işe ön kapılar tamam ama arka kapıyı sökünce takıldım kaldım yapamadım daha doğrusu çözemedim bağlantı hangi solet hangi pin den yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
Sağol Hocam, arka kapılar için
@necati usta yardımcı oldu sağolsun. Sağ kapı için cam motoruna giden kablolardan 2 nolu pine + ucu, kapı kilidine giden kablolardan 5 nolu pine - ucu bağlayacaksınız. Sol kapı için de cam motoruna giden kablolardan 2 nolu pine + ucu, kilide giden kablolardan 2 nolu pine - ucu bağladığınızda tamamdır.
Masallah Eren hocam.elinize saglik.biz kaputu acmaya eriniyoruz ramazanda
Teşekkürler Hocam, evde bilgisayar başında zaman öldüreceğime daha kaliteli zaman geçiriyim diye düşündüm. Aslında bütçe olsa her hafta bişey yapmak istiyorum ama bütçe el vermiyor.
Eren Kardeşim
Iyice ustalaştın artık.
Helal olsun cesaret ve metanetine.
Bir de güzel olmuş ki emeklerine değmiş.
Ellerine sağlık
Murat Abim teşekkür ederim güzel sözlerin için. Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. İş bittikten sonra karşına geçip ortaya çıkana bakmak paha biçilemez.
Eren hocam eline sağlık. Açmışken yalıtımda atacaktın tadından yenmezdi.
Sağolun Hocam, yalıtım işini bir daha ki sefere diyelim. Daha katlanır ayna montajı bizi bekler.
Eren Harika olmuş maşallah. Biz anca bizim kapıdakilerin suretine bakıyoruz öylece
Sağol Hocam, parçaları temin edip gel bir gün Sivas'a ya da Amasya'ya, gerisi kolay.
Harikasın
Teşekkürler sende.