4 kapıda da yeri var ancak arka kapılar için iç kısımda bir iki ufak kesme işlemi yapmak gerekiyor. Yaptığınız kesmeler herhangi bişeye zarar vermiyor ve görünmüyor ama.Eren peki yerleri var miydi kapida yoksa kesme falan mi yapildi o boyutta?Hatirlayamadim arabadan uzagim bikac aydir?
Sağol Hocam. Elinden az çok geliyorsa yaparsın bence.Hocam 10 numara olmuş bende isterim ama ben yaparsam 4 kapı elimde kalır parçayı kendim alıp ustaya taktırmak en iyi seçenek . Hayırlı olsun
Hocam bende ön kapılarınkileri zorla taktım ama arka kapıların ki mümkün değil girmiyor yani sen kesme işlemini nasıl yaptın ben lambalar üzerinde tadilata gitmeyi planladım ama bi bilene sormakta fayda var :'(4 kapıda da yeri var ancak arka kapılar için iç kısımda bir iki ufak kesme işlemi yapmak gerekiyor. Yaptığınız kesmeler herhangi bişeye zarar vermiyor ve görünmüyor ama.
Müsait zamanda kestiğim yeri çekip atıyım Hocam.Hocam bende ön kapılarınkileri zorla taktım ama arka kapıların ki mümkün değil girmiyor yani sen kesme işlemini nasıl yaptın ben lambalar üzerinde tadilata gitmeyi planladım ama bi bilene sormakta fayda var :'(
Hocam onları kırmak oldukça zor, sökme takma aparatları malesef burada yetersiz kalıyor eğilip bükülüyor.Hocam o kapının içinde bulunan tırnakları kırmadan çıkarabilirmiyiz sökme takma aparatlarm mevcut
Teşekkürler Ender Abi, evet biraz uğraştırıyor ama değiyor bence.Eren Eline saglik yine guzel bir is çıkartmışsın. Ben on kapilara yapmıştın sadece son derece zahmetli gerçekten. Sabir ve el becerisi gerekiyor. Hayirli olsun inşallah
Elinizden az çok geliyorsa kolay. Neyi nereden alacağınızı yazmıştım yukarıda, geriye sadece bağlantıları yapmak kalıyor, birde ışığın yuvasında ufak kesintilerle yer açmak.Arkalar için bende yapmak istiyorum kolay mı ?