gunesonr
Üye
- İsim
- onur
Teşekkürler hocam deneyeceğim [emoji1303]Geçmiş olsun. Pasta sonrası Siyah cila ile daha da çok aşama kaydedebilirsiniz.
Teşekkürler hocam deneyeceğim [emoji1303]Geçmiş olsun. Pasta sonrası Siyah cila ile daha da çok aşama kaydedebilirsiniz.
Bugün Abi otoking baktı kapı komple boyanacak dedi başka çaresi yokmu dedim ,Metalik boya olmasaydı olurdu. 1350 nakit 1600 lirada taksitli fiyatıBir detaling uzmani ozel kimyasal ile polisaj uygulayarak durum biraz daha iyilestirilebilir. Aklınızda olsun Hocam.Tekrardan gecmis olsun.
Hiç Gerek yok komple boyanmasına ve işlem görmesine. Yazık Günah bu fiyatları neye göre veriyorlar anlamıyorum. Tekrarlamakta fayda var daha iyi ve uygun çöümleri için araştırmalarınıza devam edin Hocam. İllaki kaliteli bir yer bulacaksınız Ankara da . Konuyu gördükçe yazacak arkadaşlarımız da olacaktır bu şekilde tecrübesi olanlardan.Bugün Abi otoking baktı kapı komple boyanacak dedi başka çaresi yokmu dedim ,Metalik boya olmasaydı olurdu. 1350 nakit 1600 lirada taksitli fiyatı
Kaskodan yaptırırsanız Exper 4000 liraya yakın hesap çıkarır dedi mini hasarı aşıyormuş.
geçmiş olsun. hocam yanlış yerde dolaşıyorsunuz. hemen oradan uzaklaşın...Bugün Abi otoking baktı kapı komple boyanacak dedi başka çaresi yokmu dedim ,Metalik boya olmasaydı olurdu. 1350 nakit 1600 lirada taksitli fiyatı
Kaskodan yaptırırsanız Exper 4000 liraya yakın hesap çıkarır dedi mini hasarı aşıyormuş.
Son durum nedir Hocam?