Passat + Variant + TDI + DSG + Tungsten GriDeğerli Hocam
Üst Limitiniz nedir?
Size sıfır ayarında Passat station wagon yani Passat variant sunalim...
Sadece 28 binde
2015 model
DSG TDI Comfortline
Bayandan titizlikle kullanılmış bir Passat verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 12115
:000064-medium:Passat + Variant + TDI + DSG + Tungsten Gri
Daha ne olsun
Murat hocam, + şöyle bir durum var, araç çoook büyük. İstanbul'da sıkıntı yaşayabilirim. Eşiminde kullanma ihtimalini göz önüne alırsak vah ki vah.:000064-medium:
Comfortline'sın dediler gönül vermediler Değerli Üstadım.
Sıkıntı yaşamıyor musunuz üstadım? Biz 3 kişi ile eşya koyacak yer bulamıyoruz. Port bagaj mı kullanıyorsunuz?Biz de 4 kişiyiz, iki yazdır golf ile Türkiye'yi geziyoruz, bir haftadır yollardayım
Bizim leon tavsiyesi gariban kalmışBMW 218i Active Tourer ile MB B180 arasında seçim yapmak zorunda kalsam, öneriniz ne olur?
Saygılarımla
Hayır hiç de sıkıntı yaşamıyoruz, port bagaj da kullanmıyoruz hatta bagajda bebek arabası bile var, arka koltukta çocuk koltuğunun önünü dolduruyorum, ön yolcu koltuğunu eşimin tatil bölgelerinde aldıklarıyla dolduruyorum bütün eşyalarımız bu şekilde sığıyorSıkıntı yaşamıyor musunuz üstadım? Biz 3 kişi ile eşya koyacak yer bulamıyoruz. Port bagaj mı kullanıyorsunuz?
Helal olsun hocamHayır hiç de sıkıntı yaşamıyoruz, port bagaj da kullanmıyoruz hatta bagajda bebek arabası bile var, arka koltukta çocuk koltuğunun önünü dolduruyorum, ön yolcu koltuğunu eşimin tatil bölgelerinde aldıklarıyla dolduruyorum bütün eşyalarımız bu şekilde sığıyor
Evet civic rs gercekten guzel bir arac, bagajida gayet buyuk ama donanim eksikligi var, dikiz aynasi kendinden karartmali degil, deri koltuk, sunroof super ama o ayna ne abi1.5 turbo beslemeli motoruyla Civic ekonomik bir tercih olabilir?
[mention=477]atakom[/mention] gibi biz de 3 kişi şimdiye kadar yer sorunu yaşamadık. Bu tatilimizde oto koltuğu olan araca valizlerin yanısıra bebeğin yürüteci, mama sandalyesi, bebek arabası ve 22lt lik buzluğu da yanımıza aldık [emoji4]
Tabi c 180 de mercedes sonuçta ama ne biliyim mesela o güney afrika üretimiymiş onu duydum gözümden bi düştü yaa ne biliyim artık benim için jetta gibi üvey evlat bence 8Dbende mercedes ten yana kullanmaya niyetliyim 2. baharımda ancak e180nin motoru kasası için yetersiz yorumları hakim, yerine amg c180 hep beni cezbediyor. Değerli arkadaşımızın ailesi 4 kişi olacağı için sanki passat veya superb efektif görünüyor.
120 bine de çok güzel bir passat alabilirsiniz bence yada tavsiyelerde bahsi geçtiği üzere 3 bine bir port bagaj çözer sizin işiMalesef üst limit 120.000, Premium sınıfta ancak Mercedes B yada BMW 218 serisine ulaşabilirim. Aslında 218 de hiç fena değil.
Bizde 3 kisi ile sikinti yasamadik ama 4 olunca muhtemelen yasanacak1.5 turbo beslemeli motoruyla Civic ekonomik bir tercih olabilir?
[mention=477]atakom[/mention] gibi biz de 3 kişi şimdiye kadar yer sorunu yaşamadık. Bu tatilimizde oto koltuğu olan araca valizlerin yanısıra bebeğin yürüteci, mama sandalyesi, bebek arabası ve 22lt lik buzluğu da yanımıza aldık [emoji4]