Söküleceğini sanmıyorum hocam, net bilgi sahibi değilim.Hocam kesinlikle tavanin sökülmesi gerekiyor mu? Bu konuda fikriniz var mıdır?
hocam içim rahat etmedi arkadasın arabayı aldım gittim eve arabayı avm otoparkına bıraktım geri geldim kafam rahat artık çok şükürKartal tuzla pendik için aşırı yağış uyarısı var.
Maşallah karşıdan burayahocam içim rahat etmedi arkadasın arabayı aldım gittim eve arabayı avm otoparkına bıraktım geri geldim kafam rahat artık çok şükür
Öncelikle Istanbuldaki arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum Allah beterinden korusun.
Auto King yanlış bilgi vermiş hocam ,sigorta firmasında bilgi işlemde çalışıyorum , biraz önce hasar kontrolde ki arkadaşım ile konuştum, doğal afet olarak kabul edilmiyormuş, dolu hasarı olarak yazılacak bilginiz olsun.Arkadaşım bir kaç saat önce Auto King'e gidip fiyat aldı. 2500-3000 lirayı buluyormuş. Kasko karşılıyor ve dogal afet olarak yazıyormuş. 15 agustosa randevu vermişler yogunluktan dolayı.
Tedbir bizden taktir Allah'tan hocamMaşallah karşıdan buraya
Ben de pendikteyim, marina otoparkına bırakacaktım ama orayı da su basar diye vazgeçtim, zaten sabahtan beri günlük güneşlik.
Auto King yanlış bilgi vermiş hocam ,sigorta firmasında bilgi işlemde çalışıyorum , biraz önce hasar kontrolde ki arkadaşım ile konuştum, doğal afet olarak kabul edilmiyormuş, dolu hasarı olarak yazılacak bilginiz olsun.