Bazen (ama bazen gerçekten) araca binip kapıyı kapatınca güneşliklerden ses geliyo, hatta ordan mı geliyo diye emin olmak için kapıyı 4 -5 kez açıp kapatıyorum, evet ordan geliyo, güneşlikten neden ses gelir, her yanı yumuşak malzeme, ne nereye çarpıyo ya da neresi ne kadar geveşk ki böyle lımbırdı gibi bi ses geliyo anlamıyorum. sesin geldiği güneşliği açıp (bazen şoför tarafı bazen de yolcu tarafı) kapıyı açıp kapamayla deneyince "o" ses gelmiyo.. nedir yani neden böyle :/ değiştirsek geçer mi acaba ya da servise ne demek lazım yani :S :/
bi de uzun yolda sol havalandırma ızgarası cızırdıyo :/ sinir bozucu bi şekilde :/ ben aracın medya sistemini neredeyse kullanmıyorum hiç sırf aracın sesini dinlemek için yolda böyle olunca da en ufak bişi duyuluyo, iyi mi yapıorum bilmitorum ama Golf 7 mi beni kullanıyo ben mi onu kullanıyorum emin olamıyorum, o beni bu kadar kafasına takmıyodur :S
sırf başka eller dokunmasın die yıkamacıya götürmüyroum arabayı, yağmur lekeli duruyo 1 haftadır nerdeyse araba görünmüyo yani çamurlu yağmur geçişleri olmuş demek ki :S
oh içimi döktüm rahatladım