teşekkürler bilgi içinHocam ben linkteki ürünü almıştım. Yanındaki dekoder ile bağlanınca arıza ışığı yanmıyor. Yada diğer bi arkadaşın dediği gibi kodlamayı "led" olarak yapıp ledleri takarsanız yine yakmıyor.
teşekkürler bilgi içinHocam ben linkteki ürünü almıştım. Yanındaki dekoder ile bağlanınca arıza ışığı yanmıyor. Yada diğer bi arkadaşın dediği gibi kodlamayı "led" olarak yapıp ledleri takarsanız yine yakmıyor.
Ustam iyi güzel uygun fiyat verirsen alıyımda. Benimkinler T10 mu kaç bilmiyorumki çıkartamadım yerinden.
Yolunuz üstünde bir oto elektrikçi varsa ampulü çıkarmada yardımcı olabilir. Yada ampulü dibinden tutup sağ sol yaparak çıkarmayı deneyebilirsiniz. Fiyat 40 TL dir. Maksimum 2 ay kullanmışımdır, sıfır ayarında düşünebilirsiniz.Ustam iyi güzel uygun fiyat verirsen alıyımda. Benimkinler T10 mu kaç bilmiyorumki çıkartamadım yerinden.
Aldım photonları geldiklerinde fotoğraf eklerim. Bildiğim kadarı ile arıza ışığı yakmıyor ama?Hocam ampulleriniz t10 .. arkadaşın sattığı photonlari alın bende de onlardan var cidden cok iyi led
Yok hocam arıza ışığı yakmıyor, gerçekten memnun kalacağınız bir ürün. Geldiğinde takıp fotoğraf paylaşırsınız. Yarın sabah kargoluyorum.Aldım photonları geldiklerinde fotoğraf eklerim. Bildiğim kadarı ile arıza ışığı yakmıyor ama?
Heyecan içinde bekliyorum hocam.Yok hocam arıza ışığı yakmıyor, gerçekten memnun kalacağınız bir ürün. Geldiğinde takıp fotoğraf paylaşırsınız. Yarın sabah kargoluyorum.
Güle güle kullanın hocam, gece çekilmiş fotoğraf da bekliyoruz [emoji4]Emre hocamınkinleri aldım taktım gayet güzel herkese tavsiye ederim