Hocam ozaman yapacak birşey yokMesela Gtı tampon gibimi bende bu stoplara alışamadım gitti araba boş gibi duruyor ledler ayrı bi havası var
Değerli Hocam, Muhammed Abi kızmaz umarım.Merhaba
Led stop'a geçiş yapıcam yakın zamanda fakat montajda bagajdan paralel kablo çekiceklermiş bu bir sıkıntı yaratırmı @MSE bu konuda bilgi sahibisindir senden öyle yaptırmıstın heralde,ender elektronik sitesine baktıgımda beyinden bağlantı yaptıklarıda göstermekte orda yaptırmama imkan yok istanbulda değilim ne farkı var böyle yada diğer türlü olmasın?Teşekkürler.
Bedava olsa belki düşünülebilir. Çizgi şeklinde olanı çıksa direkt alıp yaptırılabilir ama pavyon tipi dediğimiz şahinlerle ülkemize giriş yapan far grubuna benziyor.Arkadaşlar led stop geçiş yapmayı düşünüyorum bugün izmir vosmer ile görüştüm 1500 tl fiyat verdiler nasıl sizce ?
Tekrarlarız inşallah dostum@MSE Videoyu görünce geçmişi andım kanki [emoji4] ne güzeldi o gün [emoji4]iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam parklar yanarken sinyalle çakışmıyor biri yanarken diğeri sönüyor.Ama parklar kapalıyken hiç yanmıyor.Bugün servise gittim, takan ustayla konuştum.O kısım için kendilerine bir şema gelmediğini belirtti.Ama numaramı aldı tekrar araştırıp geri dönüş yapacak.Ayrıca sanırım diğer yerler için bmc'den ayrı hat çektiler.Çünkü döşemeler falan söküldü hep.@dgn hocam o lambaların soketine kablo bağlamıyorlar.
Fabrikasyon gelen Led stopta o kısımlara bcmden ayrı hat geliyor. Kodlaması da farklı. Mesela sinyal verince o iki kırmızı Led sönüyor. Sinyal bitince tekrar yanıyor.
Siz o iki kırmızıyı soketine kırmızı büyük stoptun paralel çekerek yanmasını sağlarsınız. Belki sarı yanıp sönerken kırmızı sabit kalırsa renk turuncuya kaçabilir Ben bayadır o kabloyu takayım diyorum da bir türlü fırsat olmadı.
Sent from my iPhone using Tapatalk