Sağolun Yusuf hocamApo ustaya güvenebilirsiniz hocam
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Sağolun Yusuf hocamApo ustaya güvenebilirsiniz hocam
Ürünü yakından görün hocam. Fiyat ne kadarbende sarı sitede bu ürünü buldum fiyat da baya uygun geldi,öneriniz ?
/monthly_2017_10/big_478262952vmg.jpg.b37b7cb34770fedf5064aeec0b8bb783.jpg
Ürün fiyatı 1.200tl ,olduğunu ve bir çok golf7'ye taktıklarını ve asla hata vermediğini söylediler :000049-medium:Ürünü yakından görün hocam. Fiyat ne kadar
Mersinde benim aldığım rakam montaj ve ampül dahil 1800.sizce fiyat nasıl arkadaslarBence çift u led almalısınız.
İzmirde en uygun rakam arzum desing da 1650 tl ama içi kırmızı serıtlı olan model gti.
normal renk olan 1950 tl, 1200 çok iyi rakammış bence
Ürün resmi var mı, arkadaşımda almış oradan Amasyada. Cam gibi saydam u ledler, benimki ile yanyana koyunca yanmıyormuş gibi duruyor.Mersinde benim aldığım rakam montaj ve ampül dahil 1800.sizce fiyat nasıl arkadaslar
Urun resmi benim bizzat çektiğim yok ama instagram hesapları var.Ürün resmi var mı, arkadaşımda almış oradan Amasyada. Cam gibi saydam u ledler, benimki ile yanyana koyunca yanmıyormuş gibi duruyor.
Far yıkama hafif kusur hocam. Otomatik yükseklik yeterliYeni konu acmaktansa burada sorayım, mevcut aracım halojen aydinlatmaya sahip, basic xenon a yükseltirsem far yıkama olmak zorunda mi ? Otomatik yükseklik ayari falan hepsi olacak ancak tamponda far yikama yok
Bu far hakkındaki yorumunuz nedir @yusuf hocamUrun resmi benim bizzat çektiğim yok ama instagram hesapları var.