O renkte en az v40kadar satarken sıkıntı olabilirTurmerik sarısı Full bi Golfde fena olmaz, Bizim burda birisi almış araç bambaşka duruyordu en nihayetinde gene golf, İmkan varsa bunların arasında a3 derim ancak full olmak şartı ile
A3 ü fulleyince fiyat uçup gidiyor maalesefTurmerik sarısı Full bi Golfde fena olmaz, Bizim burda birisi almış araç bambaşka duruyordu en nihayetinde gene golf, İmkan varsa bunların arasında a3 derim ancak full olmak şartı ile [emoji4]
kesinlikle olmaz çok hoş bi rengi var çoğu kesime hitap ediyor bence..O renkte en az v40kadar satarken sıkıntı olabilir
Hocam sedan yerine hb a3 öneririm. Daha kullanışlı.
Değerli yorumlarınızdan etkilenerek bu tercihimden büyük oranda vazgeçmiş gibiyim, tercihim tekrar 2 ye düştü a3 sedan ve bmw 118i
[mention=3]silvershadow[/mention] ,Sayın Murat hocam değerli görüşleriniz için teşekkür ederim oyunuzu kullandığınız araç boyutlarından dolayı ve eşim kullanacağı için, eşim sürmekte zorlanacağı için maalesef tercihlerim arasında değil
Değerli yorumlarınızdan etkilenerek bu tercihimden büyük oranda vazgeçmiş gibiyim, tercihim tekrar 2 ye düştü a3 sedan ve bmw 118i
[mention=3]silvershadow[/mention] ,Sayın Murat hocam değerli görüşleriniz için teşekkür ederim oyunuzu kullandığınız araç boyutlarından dolayı ve eşim kullanacağı için, eşim sürmekte zorlanacağı için maalesef tercihlerim arasında değil
Hocam kesinlikle A3 sedan bi ara geçmek için niyetlendim fakar kısmet olmadı full led a3 17 jant spor koltuklu alın geçin derim imkan varsa birde cam tavan tabikiDeğerli yorumlarınızdan etkilenerek bu tercihimden büyük oranda vazgeçmiş gibiyim, tercihim tekrar 2 ye düştü a3 sedan ve bmw 118i
Benim de tam istediğim donanımlar ama öyle bir araç bütçeyi aşıyor [emoji4]Hocam kesinlikle A3 sedan bi ara geçmek için niyetlendim fakar kısmet olmadı full led a3 17 jant spor koltuklu alın geçin derim imkan varsa birde cam tavan tabiki [emoji4]
Yusuf hocam bir BMW kullanıcısından yine bir BMW önerisi beklerdim [emoji3]Hocam sedan yerine hb a3 öneririm. Daha kullanışlı.