Değerli Hocam;Aracim DSG, +2 yil yapmayi dusunuyorum ama 2,300TL de ciddi para bilemedim
Alınan para tamamen hukukî dayanaktan yoksun.@silvershadow hocam, forumu bir sure gezdim yalniz bu konu hakkinda pek detayli bilgi bulamadim. Sanirim gectigimiz gunlerde ben bunu bilincsiz bir sekilde odedim. Parasinda degilim yalniz bu isin hukuksuzlugu nasil bir boyutta?
Değerli Hocam;@silvershadowHocam dediginiz gibi icim rahat etmeyecegi icin +2 yil yaptirmak en iyisi olacak Cok tesekkur ederim ilginiz icin.
Yiğit Bey aşağıdaki eski paylaşımım size yol gösterebilir. Bu arada garanti uzatmada vdf kampanyasından yararlandıysanız borcunuzun sıfırlayıp vdf ye dilekçe ile müraacat edeceksiniz... Selamlar....Kıymetli Hocalarım,
Ben de +2 uzatma garantiyi iptal ettirmeyi planlıyorum. Bunu nasıl yapacagız ?
Dilekce yazıp aracı satın aldıgımız bayiye mi verecegiz ?
Tesekkurler, Saygılar
Sabit fiyat var hocam. Uzatmayın bana kalırsa.1.2 tsi dsg için güncel garanti uzatma fiyatı nedir acaba. Servislerle pazarlık şansımız oluyormu,yoksa sabit fiyat politikası mi var. 25.07.2017 de garanti bitiyor bu arada
Neden hocam. Aracı yeni alacağım 2 el olacak. En basit Dsg de olabilecek bir ariza beni korkutuyorSabit fiyat var hocam. Uzatmayın bana kalırsa.